Aktywne Wpisy
mirko_anonim +86
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Nie mam już siły.
Od czasu gdy #rozowypasek jest w ciąży cały dom jest na mojej głowie. Wracam z pracy i zap... do wieczora. W urlop całe dnie coś robiłem - myślałem, że odpocznę przed narodzinami ale lista zadań jest tak długa, że nie daję rady.
Dzisiaj żona się do mnie przywaliła, czemu jeszcze nie ma drewna na zimę. Kiedy ja mam to ogarnąć? Teraz w Sobotę mam iść
Nie mam już siły.
Od czasu gdy #rozowypasek jest w ciąży cały dom jest na mojej głowie. Wracam z pracy i zap... do wieczora. W urlop całe dnie coś robiłem - myślałem, że odpocznę przed narodzinami ale lista zadań jest tak długa, że nie daję rady.
Dzisiaj żona się do mnie przywaliła, czemu jeszcze nie ma drewna na zimę. Kiedy ja mam to ogarnąć? Teraz w Sobotę mam iść
WielkiNos +57
Mam taki problem, w sumie już od dawna. Może to spier@#$enie może jakaś sztywność i zaściankowość, ale czuję pewnego rodzaju obrzydzenie do ludzi, którzy mieli wielu partnerów seksualnych kiedy się o tym dowiaduję.
Mam takie poczucie jakby oni byli... nie wiem... brudni? Dlatego nie dziwię się reakcji faceta tej dziewczyny. Może on cierpiał na to samo co ja.
Jak sobie można z takim czymś radzić?
##!$%@? #przemysleniazdupy #oswiadczeniezdupy #logikarozowychpaskow
Mam takie poczucie jakby oni byli... nie wiem... brudni? Dlatego nie dziwię się reakcji faceta tej dziewczyny. Może on cierpiał na to samo co ja.
Jak sobie można z takim czymś radzić?
##!$%@? #przemysleniazdupy #oswiadczeniezdupy #logikarozowychpaskow
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Komentarz usunięty przez autora Wpisu