Aktywne Wpisy
tangens_kutangens +468
Czy tylko mnie tak poruszyła śmierć tego żołnierza?
Człowiek się przyzwyczaja do tych wszystkich złych wiadomości, którymi jesteśmy karmieni, a to mnie ruszyło.
Do tego świadomość, że doskonale zdawali sobie sprawę z jego beznadziejnego stanu i przez tydzień to ukrywali.
Ja #!$%@?, szkoda tego chłopa.
#polska #granica #wojna
Człowiek się przyzwyczaja do tych wszystkich złych wiadomości, którymi jesteśmy karmieni, a to mnie ruszyło.
Do tego świadomość, że doskonale zdawali sobie sprawę z jego beznadziejnego stanu i przez tydzień to ukrywali.
Ja #!$%@?, szkoda tego chłopa.
#polska #granica #wojna
EmDeCe +627
#konfopis #partiamem #polityka #bekazprawakow
Też tak macie, że jak widzicie komentarz z frazą "uśmiechnięta polska" to wiecie, że wrzucający to psychofan #konfopis a jego IQ to max 62?
Bo ja tak ¯\(ツ)/¯
Też tak macie, że jak widzicie komentarz z frazą "uśmiechnięta polska" to wiecie, że wrzucający to psychofan #konfopis a jego IQ to max 62?
Bo ja tak ¯\(ツ)/¯
#przegryw #taniec #podrywajzwykopem #dieta #mikrokoksy #odchudzanie Cześć, mam problemy w życiu. Nie umiem zgadać do dziewczyny. Nie umiem tańczyć. Wszystko przez niska pewność siebie, a ta spowodowana nadwagą. Jak schudnąć? Wiem że trzeba ograniczyć cukry, ale nie wiem jak je zastąpić. Proszę o rady co mam czym zastąpić. Co ograniczyć. A co jeść. Wcześniej ograniczylem słodycze, ale nie dałem rady i po miesiącu wróciłem do starych nawyków. Nie lubię uczucia gdy chodzę głodny, mam wtedy wrażenie że tak jest jeszcze gorzej bo skodze zdrowiu.
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: dope
Ja jestem gruby, bo mnie stać.
A jak się komuś nie podoba, to mogę go zjeść. ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
a #rozowypasek przyjedzie, niezależnie od tego, czy jesteś gruby, czy chudy, czy masz szmal czy nie, on wszystkie chcą się #!$%@?ć,
Ogranicz te słodycze, jak. Masz ochotę to zjedz owoce, to na pewno na start pomoże, lecz później musi wejść ujemny bilans kaloryczny i regularny ruch, najlepiej silka. Sam tego nie ogarniesz, czeka cię albo dużo oglądania filmów na yt, albo wykupienie przynajmniej przez miesiąc kogoś kto ci pokaże co i jak, bo nieumiejetnie ćwicząc możesz sobie zrobić krzywdę
@AnonimoweMirkoWyznania: Nie cukry koniecznie, a ogólnie przyjmowane kalorie w porównaniu do twojej aktywności. Oblicz kalkulatorami z neta twoje dzienne zapotrzebowanie kaloryczne, odejmij od tego 200-300 kcal. Ściągnij sobie appkę Myfitnesspal albo zarejestruj się na Cronometer i dodawaj WSZYSTKO co pijesz i jesz danego dnia. Pilnuj, żeby nie przekroczyć tego, co ci wyszło wcześniej.
Ja jem węgle aż miło i schudłam
Dieta: Ważysz się codziennie rano na czczo, zapisujesz, wyciągasz średnią z tygodnia jeżeli jest więcej niż w poprzednim odejmujesz 100kcal i tak do momentu, aż będzie mniej. Nie licz nic kalkulatorami, po prostu policz ile teraz jesz i niech to będzie twoja bazowa kaloryka od której zaczniesz. Co jeść? Wszystko co wliczysz do swojego dziennego bilansu. Jedz po prostu tak żeby utrzymać kalorykę i żeby nie obciążać psychiki.
Trening: Najlepiej
Owszem, warto jest zrzucić kilogramy z powodów zdrowotnych ale to nie jest recepta na wszystkie problemy
Cukry zastąp dwiema rzeczami:
- Mięsem
- Niczym (MŻ)
Poczytaj o diecie ketogenicznej i "intermittent fasting" (czyli polecam nie jeść aż do powrotu z pracy/uczelni, po prostu nie bierz jedzenia, szybko przywykniesz). Dorzuć ćwiczenia siłowe (po pierwsze by schudnąć i nakręcić metabolizm, po drugie by flaka wypełnić).
Uważaj szczególnie na pieczywo i owoce. Nie powinieneś jest wcale cukrów. Nie w małych ilościach, tylko
Komentarz usunięty przez autora
Zaakceptował: Limonene
@AnonimoweMirkoWyznania: taa, a bycie roztytym serdelem nie szkodzi..