Aktywne Wpisy
WielkiNos +294
Nawet patrząc codziennie na instagramowe trendy wyglądu współczesnych kobiet od zawsze uważałam, że taki instagramowy klon nie ma w ogóle podjazdu do naturalnie wyglądającej wersji kobiety.
Ludzkie oko ma o wiele większą rozdzielczość niż aparat. Jak drastycznie musi to wyglądać na żywo?
#logikarozowychpaskow #fagata #looksmaxing #ladnapani #instagram
Ludzkie oko ma o wiele większą rozdzielczość niż aparat. Jak drastycznie musi to wyglądać na żywo?
#logikarozowychpaskow #fagata #looksmaxing #ladnapani #instagram
ZenujacaDoomerka +44
Literalnie zostałam tak pocisnieta przez rodzinke, że mam ochotę na magika.
Coś tam mówiłam, że jestem samotna że nie mogę nikogo poznać a oni na to, że czy ja bym chciała poznać osobę która tylko pracuje, gra w gry i ewentualnie chodzi na siłownię?
A ja, że no nie mam co więcej robić jak nikogo nie znam a większość rzeczy odpada samemu.
Na to oni, że przy okazji jestem chora i to
Coś tam mówiłam, że jestem samotna że nie mogę nikogo poznać a oni na to, że czy ja bym chciała poznać osobę która tylko pracuje, gra w gry i ewentualnie chodzi na siłownię?
A ja, że no nie mam co więcej robić jak nikogo nie znam a większość rzeczy odpada samemu.
Na to oni, że przy okazji jestem chora i to
TL:DR
Wczoraj w nocy postanowiłem zrobić sobie mały nighdrive po okolicach Gdańska. Mój błąd, że jechałem bez nawigacji i trafiłem na jakąś polną drogę (chociaż byłem pewny, że jadę dobrze) gdzie się zakopałem. Pech, że to było po ostatnich ulewach i błoto wszędzie. Laweta by nie wjechała, a jeep o tej porze 250 zł, gdzie tyle nie miałem (nie szło utargować ani złotówki), a spędzić noc na środku pola trochę słabo. Postanowiłem więc napisać na mirko, a nuż ktoś znałby inny namiar na dobrą pomoc. Dalszej akcji szczerze mówiąc się nie spodziewałem, bo kto przyjechałby w środku nocy do nieznajomej osoby na jakieś zadupie poza miastem?
Jak się zdziwiłem, gdy mirki @Polinik @legendazligi i @alhakeem zaczęli mnie pytać o namiar a po pół godzinie byli na miejscu! Po dwóch godzinach przepychania/bujania auta, brudzenia się w błocie, kopania rowków by koła mogły wyjechać z wody w końcu się udało!
Mirki i Mirabelki, dajcie kilka plusów dla powyższych wybawicieli ( ͡° ͜ʖ ͡°) Wielki szacunek się należy za taką akcję! W końcu mogli mieć ciekawsze zajęcia, a jednak postanowili pomóc nieznajomemu w potrzebie o 1 w nocy.
I pamiętajcie, nie jeździjcie bez nawigacji xD
#wykoppomaga #gdansk #gdynia #pomoc #trojmiasto
@szlifierkakatowa: nie jeździjcie do Gdańska aka Wenecji Pomorza (✌ ゚ ∀ ゚)☞
Jedna rzecz mnie zastanawia - znaliście/spotkaliście się wcześniej?
wypije za Wasze zdrowie dzisiaj, brawo :)
Zamieniłem parę słów z @alhakeem na ostatnim Wykoparty. I skubnąłem mu obrzydliwego chińskiego papierosa. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Szacuneczek ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Pyknąłem właśnie Tatrą w matrycę. Oby takich mirków jak Was było więcej.
Kocham takie historie, że w nawale codziennego obrzucania się gównem na tym portalu i stosem wyzwisk w każdą stronę, nagle dzieją się takie cuda jak tutaj. Sam bym chętnie pomógł w miarę możliwości każdemu mirkowi w mojej okolicy.
Komentarz usunięty przez autora
Zajebista akcja! Szacunek ogromny!
Dobra robota mobile, szerokich dróg choć jak widac i polną dojedziecie :)
@alhakeem @legendazligi @Polinik
Dzięki takim jak wy odzyskuję wiarę w rozum i godność człowieka mirków z nocnej, a mówili, że nocna to tylko gówno ( ͡° ͜ʖ ͡°)