Aktywne Wpisy

Foxing +2
Biorąc pod uwagę, że chciałbym kupić samochód z automatem, i NIGDY nie wypożyczać / kupować takiego z manualem, czy prawko tylko na automat jest najsensowniejszym rozwiązaniem?
#samochody #prawojazdy #motoryzacja
#samochody #prawojazdy #motoryzacja

Winatuska +162

Może ktoś z was ma jakąś stronkę do zrobienia to chętnie ogarnę na start nawet po kosztach ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jeśli ktoś jest #grafikakomputerowa i szuka programisty to też mogę pomóc i zrobić próbnie jakieś zlecenie żeby pokazać co potrafie
Nie musisz zajmować się grafiką aby dostać zlecenie, zawsze możesz też wziąć zlecenie a grafikę sam zlecisz, ale często szablony dostaje się od klienta.
@Johnny_: widocznie mam dziwnych znajomych bo raczej nikt nie potrzebuje stronki - większość to programiści którzy mogą ją sobie zrobić
@ppawel: hmm chodzi mi o to że chciałbym złapać pare drobnych zleceń nawet za mniejszy hajs po to żeby mieć co pokazać interesują mnie projekty głównie webowe w wymienionych technologiach
@wiesiu2: mam normalną pracę chciałbym sobie dorobić, wyrobić nawyk pracy w domu dla klienta z którym nie mam umowy o pracę i ogólnie nabrać doświadczenia w kontaktach z klientami