Wpis z mikrobloga

Mireczki potrzebuje waszej pomocy. Jadę jutro po samochód do #warszawa. Mazda 6 GG 2007 kombi 2.0 at LPG plus automat.

Auto znajduje się na #bialoleka .
Gdzie mogę w pobliżu podjechać na serwis/skp aby sprawdzili podwozie i inne rzeczy plus co ważne odczytanie błędów samochodu. Sprzedawca zapewnia że ma jeden drobny błąd , chcialbym się upewnić czy mówi prawdę i nie wbić się na minę.

Niestety nie posiadam skanera obd 2 aby samemu odczytać błędy.

Pomożecie ?
#motoryzacja #samochody #mechanikasamochodowa #mechanika #mazda #warszawa
  • 16
@methanex: Jeśli Ci nie pyknie, to zapraszam do Rzeszowa ;). Powoli zabieram się do wystawienia swojej GY 2007 2.0 automat bez lpg. Wszystko prócz ksenonów, skóry i Bose. Za to 2 komplety opon, oc do stycznia. Jak coś priv.
@methanex: jeśli klapa od bagażnika jest zamknięta poprawnie, to z tyłu od strony pasażera szpara taka że 5zł włożysz xd

Obadaj sobie forum bezwypadkowe.net czy jakos tak. Tam w rejonie Mazowieckie znajdziesz kilka osob co za ~100zł podjadą z tobą i sprawdzą auto
@methanex: rzuciłem okiem na fotki w ogłoszeniu. Jak dla mnie to klapa bagażnika jest źle spasowana. Albo to perspektywa zdjecia albo szczeliny nie są takie same. Zajrzyj koniecznie w bagażniku pod maty i obejrzyj tylną belkę.
@methanex: ciężko powiedzieć, lepiej porównać na żywo, ale ja bym się nie zrażał od razu, mazdy często mają różne wielkości szpar, szczególnie przy łączeniu maski z grillem. Ktoś mógł też wymieniać klapę bagażnika przez rdzę czy jakieś puknięcie.