Aktywne Wpisy
ZygmuntJedyny +330
bibi__ +131
Jako iż jestem już posiadaczką afly, szczęśliwa czy nie to się okaże za jakiś czas XD to chcę się pochwalić moją kobyłką (。◕‿‿◕。)
#motoryzacja #alfaromeo #alfaholicy
#motoryzacja #alfaromeo #alfaholicy
Czekam sobie na badanie lekarskie w ośrodku szkolenia.
Mircy, co się stało z młodzieżą przez te kilkanaście lat? 80% ludzi z rodzicami. Mamusie i tatusie zwalniają się z pracy żeby wypełnić za swoje pociechy rubryki typu adres, telefon, imie, nazwisko...
Wow!
Oj tam gadacie. U mnie na komisji wojskowej lat temu 4, gdy ja już ubrany czekałem na orzeczenie, przyszedł typ z ojcem, lekarz powiedział, aby ściągnął spodnie i ojciec hop siup ściągnął spodnie synowi. ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
@gascoigne: to musi być zarzutka xDDDDDDd
Mysle, ze to taka sinusoida bedzie. Moje pokolenie patrzy na te imby, ktore robia rodzice rocznik 70-80 i my bedziemy hardkorowi. Juz do zerowki kaze sie synowi samemu zapisac.
W innym miescie.
Najpierw bedzie musial sie uwolnic z klatki pod woda w kajdankach itd.
A tak serio.. nadal wow. Mamusia przepisuje pesel z dowodu syna. Nie ma stoiska z popcornem. :/
@oldgamesfan
Pomyslalem. Na kilkanascie osob jedna miala legitke, reszta dowody. Pozdro
PS. Na badanie lekarskie tez trzeba zgody? Bo wiekszosc wchodzi z rodzicielem.:P
No dobrze.
Jakbym napisal na mirko "slucham psa jak sra" to by bylo fajnie.
Gdy sie dziele luznym spostrzezeniem to jest dzielenie wlosa na czworo. Szok, ze nikt jeszcze nie zażądał ode mnie zamowienia badan w jakims osrodku, podania zrodla, foty i danych za 20 lat ubieglych na ten temat.
Luzu troche..?
Ps, dowód tymczasowy.
A z lekarzem, sam się zdziwiłem niemożebnie, że mnie do rodzinnego samego kiedyś nie przyjęła, prikaz że do 18 rż z rodzicem. Ile ja to się na następnych wizytach n----------m, a ojciec miał pierwszorzędną bękę.