Aktywne Wpisy

Beesly +4
Dajcie jakąś fajną nazwę na gabinet weterynaryjny dla psów i kotków ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#kiciochpyta #pytanie #rozowepaski #psy #koty #smiesznypiesek #zwierzaczki
#kiciochpyta #pytanie #rozowepaski #psy #koty #smiesznypiesek #zwierzaczki

danek01 +627
Chciałbym przypomnieć wam to złoto w wykonaniu #maxkolonko xD
Czasami nawija jak #testoviron
#kolonko
Czasami nawija jak #testoviron
#kolonko

Do zrobienia mam prostą stronkę internetową skupu części samochodowych. Mam praktycznie pełną dowolność do tego jak ta strona ma wyglądać, ma być zrobiona dobrze, prosto i przejrzyście, więc super.
Z dodatkowych rzeczy to ma się znajdować tam wyszukiwarka części. Taka prosta, żeby przy podaniu numeru części wyskakiwała jego cena, ma się znajdować również formularz kontaktowy. Nic trudnego.
Klient sobie oczywiście zażyczył, żeby stronka była dobrze wypozycjonowana
I teraz pytanie: Ile mogę skasować z klienta za coś takiego? Jest to moje pierwsze zlecenie, mam niewielką wiedzę, prawdopodobnie przesiedzę nad tym mnóstwo godzin, tak żeby wszystko było dopięte na ostatni guzik. Jaka kwota będzie rozsądna?
Dodam, że w bazie danych z częściami jest ponad 1000 rekordów.
#programista15k #webdev #pijciezemnokompot #pytaniedoeksperta
Facet chciał, żeby była stronka wysoko w googlu, taki pół Janusz, nie zna się na tym.
Zrobię stronkę zrobię najprościej jak się da: żeby podstrony w url zawierały zapytania, które się wpisuje w google, oraz żeby dobry tekst się dodawał do opisu strony w google.
@jourska: To jeszcze zrób wyszukiwarkę numerów ( ͡º ͜ʖ͡º)
Ja się na pewno nie dam pod tym względem.
Jak się okaże, że nie wiem zapłaci mało, albo bedzie spina, to nie będę szczególnie zły i tak muszę się uczyć a jak się nie rzucę na głęboką wodę to nie zabiore się do nauki.