Aktywne Wpisy

Dawtona +27
Kupiłam 37L garncuch żeby gotować w nim rosół.
W komentarzu zdjęcie gara xD
#gotujzwykopem #gzw #jedzenie
W komentarzu zdjęcie gara xD
#gotujzwykopem #gzw #jedzenie
źródło: 1000011219
Pobierz
szarytkarz +4
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

#gwint
źródło: comment_8xj3H0mGBCO7c2c6PTRaUDhn9lVjwoHy.jpg
Pobierzredzi i tak sa hojni z nagrodami w tej grze wiec nie ma co narzekac
tak czy siak ta 4 z przodu ladnie wyglada ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Marcines: Nie żebym miał wyższą, gratki, ale obecny system sprawił, że między 4k a jakimiś 4,2 (co już wymaga konkretnego wr albo dobrej serii) jest bardzo gęsto. 20 ranga to obecnie spore osiągnięcie, 21 nie do wzięcia, a kwestia miejsca i obecności w top 1000 to będzie kwestia jednej porażki/zwycięstwa.
Sam wczoraj byłem koło 650 miejsca, dzisiaj strach zaglądać ;)
już chyba bym wolał punkty za zwycięstwo i porażkę ustawione na sztywno (np +30 i -10) i czysty, klasyczny grind jak w mmo 10 lat temu :P
@epi: Ja bym wolał, żeby wprowadzali niewielkie zmiany, a nie o 180 stopni. Klasyczny grind bardzo premiowałby poświęcających dużo czasu z niskim wr, no i takie osoby szybko osiągnęłyby max rangę i zabrakłoby im wyzwań. Natomiast
a tak to czasem eithne z krasnalami czy pozerka z ukrytym
sam gram dagonem, ale mysle czy sobie nie scraftowac decka z radovidem, ale nie wiem czy mam skrawkow wystarczajaco
@Jan_K: najbardziej przemiowałby tych z czasem i z wysokim wr ;)
sam tego czasu za dużo nie mam, ale wydaje mi sie, że taka gra mimo wszystko byłaby mniej wkurzająca, niż to, co opowiadacie ;)
@Jan_K: Przekręcasz moje słowa to raz. Może nie masz doświadczenia z innymi CCG i dlatego nie spotkałeś się z takimi zjawiskami, to dwa.
W starym systemie (tym co mało punktów przyznawało) ludzie, którzy zajmowali top 500 spadli o jakieś
Jednak gdy wszedłem do ~top200 to zauważyłem że mniej-więcej tyle samo tracę co zyskuje bo system stara się dobrać ludzi z podobnym rankingiem, jedna gra to jakieś 10-18 mmr. Ważne jest jedynie żeby przestać szukać przeciwnika maksymalnie po 29 sekundach.
W sumie przechodzi ochota do grania bo 21 rank