Aktywne Wpisy
Linnior88 +971
Ej czy ktoś z was pamięta te granulowane herbaty owocowe ? Mi się dopiero teraz przypomniało, że kiedyś coś takiego było i mama czasem mi kupowała do picia
Chociaż pamiętam że tamta co piłam była malinowa (najlepsze że to było tak dawno że ja myślałam że to sobie wymyśliłam i tego nie było )
Chociaż pamiętam że tamta co piłam była malinowa (najlepsze że to było tak dawno że ja myślałam że to sobie wymyśliłam i tego nie było )
ludi91 +30
#wybory najbardziej ciekawi mnie głupota ludzi w Warszawie, łodzi, Wrocławiu, Gdańsku i Zabrzu. Czy dalej dadzą się dymac czy coś zmienia
#!$%@? Erazmusy XDD Proszę o minutę ciszy dla mnie. Nawet nie zdążyłem rozwinąć skrzydeł swojego podrywu do końca.
I jedną znajomą mniej ( ͡° ʖ̯ ͡°)
#friendzone #przegryw #zalesie
No dziwnie czułbym się na kawie wiedząc, że dziewczyna na Erazmusie była masowana i chodziła na nocne spacery z jakimiś chłopakami.
Postawmy w tej sytuacji chłopaka który Ci się podoba a w mojej Ciebie. Jest niesmak trochę? No właśnie. Ten niesmak właśnie zepsuł mi naszą wspólną kawę
xDDDDDDDDDDD
PS Macie tutaj mój stary wpis na ten temat KLIK
potem nie bez powodu dziewczyny myślą, że jak chłopak miły, to chce tylko zaruchać
xDDDDDDDDDDD
XDDDDDDDDDDDDDD
Pomyśl jaki smak byś czuł całując ją po tym Erasmusie skoro już masaże dostaje ( ͡º ͜ʖ͡º).
Komentarz usunięty przez autora
Przeczytaj parę postów wyżej. Zrobiłem to bez problemu.
Po przeczytaniu tego tekstu po prostu nie podzielam Twojego zdania.
@brak: a jak niemiły łobuz, to chce romantycznej miłości xD
Psiocha to nie taki święty Graal( ͡° ͜ʖ ͡°)
Byłem na Erazmusie. Widziałem jak kończyły dziewczyny z Węgier zabierane na spacery przez Hiszpanów XD
XDDDDDDDDDDDDD
No spoko, niech chodzi na spacery, daje się masować jakimś bolcom bo przecież nie ma innych sposobów na zabawę xD
Jezu Chryste #logikarozowychpaskow
nie mam już siły na was, pławcie się dalej w swoim przegrywie i poklepujcie po pleckach, nie bez powodu jesteście sami, ale nie przetłumaczysz