Aktywne Wpisy

SzubiDubiDu +248
Przypominam, że wszystkie urzędy w małych miejscowościach to w rzeczywistości żydowskie przedszkola dla dorosłych kobiet.
-90% pracowników to kobiety
-0% przydatności takiego obiektu
-główny cel to dawanie zajęć kobietom aby nie siedziały znudzone w domu bo jeszcze by wymyśliły np. rodzić dzieci
-zamiast tego przekładają papierki ze stosu A na stos B, popijają kawę i rywalizują między sobą o ubiór i wakacje
-ich pensje to za mało aby mogłby się samodzielnie utrzymać (jedzenie, ubrania, wakacje) więc potrzebna
-90% pracowników to kobiety
-0% przydatności takiego obiektu
-główny cel to dawanie zajęć kobietom aby nie siedziały znudzone w domu bo jeszcze by wymyśliły np. rodzić dzieci
-zamiast tego przekładają papierki ze stosu A na stos B, popijają kawę i rywalizują między sobą o ubiór i wakacje
-ich pensje to za mało aby mogłby się samodzielnie utrzymać (jedzenie, ubrania, wakacje) więc potrzebna
źródło: IMG_3032
Pobierz
wfyokyga +75
źródło: temp_file2270237637392398901
Pobierz

Mam wgrana wersje stable 8.0.2.0 od Xiaomi.eu i chcialbym zrobic update do najnowszej wersji stable 8.5.2.0, rowniez od Xiaomi.eu. Mam tez wgrany root i dodatki od miuipolska (klawiatura Xperia itd.).
W jaki sposob przeprowadzic aktualizacje? Pobrac zipa i przez aktualizacje czy przez tpwr? Czy wipe cache i dalvik jest konieczny, a jesli tak to czy usunie aplikacje z telefonu lub ich ustawienia? I czy dodatki z miuipolska bede musial wgrac na nowo?
Telefon to Mi3, bootloader odblokowany, tpwr wgrane itp., po prostu nigdy nie robilem update z wersji np. 8.2 na 8.5, a jedynie z 7 na 8. Zmiana romu na Xiaomi.eu nie byla problemem, bo wszedzie sa szczegolowe poradniki, ale jak aktualizowac od nich stable juz nie moge znalezc. Dzieki za pomoc :-)
#miui #xiaomi
1. Ściągamy rom, który chcemy zainstalować (w formacie zip) i ewentualnie dodatki MIUI
PL
2. Podłączamy telefon pod PC i zgrywamy plik(i) na pamięć telefonu
3. Odłączamy kabel i wyłączamy telefon
4. Włączamy telefon za pomocą kombinacji klawiszy vol+, vol- i power