Aktywne Wpisy
kubekdudek +56
Zostawcie plusa aby ankieta mogła trafić do szerszej liczby odbiorców. Wyniki mogą być ciekawe
#samochody #motoryzacja #pytanie #niebieskiepaski
#samochody #motoryzacja #pytanie #niebieskiepaski
Ile miesięcznych wypłat kosztuje wasze auto?
- 1 - 3 msc 43.1% (467)
- 4 - 6 msc 20.2% (219)
- 7 - 9 msc 11.6% (126)
- 10 - 12 msc 10.4% (113)
- 13 - 15 msc 3.6% (39)
- 16 - 18 msc 1.7% (18)
- 19 - 25 msc 1.8% (20)
- 25 - 30 msc 0.8% (9)
- > 31 msc 6.6% (72)
miscellanous +1
Czy Waszym zdaniem picie prawie codziennie jednego-dwóch piwek (no może z przerwami na dwa-trzy dni), to jest już problem, pytam bo mam dobrego kolegę który uważa, że ma wszystko pod kontrolą, wszystko jest dla ludzi itp i co sobie odmawiać przyjemności a poza tym piwo dobrze robi dla zdrowia. Kupuje różne piwa i jak twierdzi, pije głownie dla smaku, samotnie najczęściej w domu przy TV, BTW jego ojciec Ś.P był alkoholikiem. Nie
Nie wiem jak rozwiązać swój problem. Zacznę szczerze, ale moim problemem jest to że jestem głupia. Od dziecka zawsze miałam problemy z nauką. Rodzice nie zwracali na to uwagę. Mieli pretensję, że źle się uczę ale nikt mi nie pomagał. Musiałam uczyć się sama co nie zawsze wychodziło mi na dobre. zazwyczaj nigdy. O ile w podstawówce zdarzało mi się dostać dobre oceny to od gimnazjum o liceum miałam same dwójki i trójki. Nie miałam nigdy kogo poprosić o pomoc bo byłam typem odludka. Czasami nawet nie miałam kogo spytać o pracę domową gdy mnie nie było w szkole. Miałam zawsze problem z czytaniem. Nie rozumiałam tego co czytam. Długo czasu zajmowało mi przyswojenie wiersza, albo zapamiętanie o czym był dany tekst. Nie umiem tego wytłumaczyć, chyba się urodziłam mniej inteligentna. Nigdy nie miałam zainteresowań, pasji, nawet marzeń. To może się wam wydawać błahe, ale boje się o swoją przyszłość. Człowiek głupi, prosty, niewykształcony ma nieciekawą przyszłość. Smuci mnie to i przeraża co może mnie spotkać. Co byście zrobili na moim miejscu? Wstydzę się tego jaka jestem i jakim byłam dzieckiem.
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: kwasnydeszcz
@kaziu12: słucham, oglądam, czytam tyle co przeciętny człowiek. To nie jest prawdziwa pasja czy zainteresowania. Traktuje to jak rozrywkę.
@Inboxie: poprawiam za każdym razem jak coś piszę
@shiverr: tylko, że ja nawet takiego kierunku w swoim życiu nie mam. Wiem, porażka ale tak to u mnie jest. Nie będę oszukiwać, że coś mnie interesuję a tak naprawdę to znam dany temat bardzo pobieżnie.
@Radeg90: ale ja
@nicari: jak czytam ksiażkę(nie lekturę, tylko coś co sama z siebie chciałam przeczytać) to po 10-15 minutach tak jakby tracę główny wątek :( Lektury szczególnie pisane trudnym dla mnie językiem były dla mnie zmorą. Musiałam czytać je kilka razy bo źle coś w nich zrozumiałam np.
@Destylator_bigosu: Mam czas na odpowiedź, więc staram się żeby było to czytelne i zrozumiałe dla każdego
@winterhater:
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez moderatora
Masz problem z utrzymaniem emocji na wodzy? Jestes impulsywna?
Komentarz usunięty przez autora
Jeśli zapamiętywanie idzie Ci słabo, to wydaje mi się że pójście w stronę kreatywną / rzemieślniczą jest dobrym rozwiązaniem. Popróbuj nowych rzeczy,
@CzysteButy: seriale i filmy oglądam rzadko, chyba że coś mnie zainteresuje. Nie oglądam dla samego filmu jak krytyk filmowy, oglądam ze względu na tematykę.
Ten komentarz został dodany przez osobę dodającą wpis (OP)
Zaakceptował: kwasnydeszcz
Ten komentarz został dodany przez osobę dodającą wpis (OP)
Komentarz usunięty przez moderatora