Wpis z mikrobloga

• 1
#orange #pytanie
ile płaci sie kary za zerwanie umowy?
muszę wymienić router którego nigdzie nie ma ale maja nowsze modele na który nie chca mi wymienic starego. szybciej zerwę umowe i podpisze druga na nowym routerze
  • 18
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Android
  • 0
@Willy666 byc moze. to jakis wynajem jest. ale teraz nie moge tego zmienic. nawet jak kupie swoj router to i tak do konca umowy będę mial to doliczane do rachunku. dzierżawa sprzętu
  • Odpowiedz
@czuczu: wysokość kary za zerwanie umowy zależy od rodzaju usługi, promocji oraz czasu jaki pozostał do końca umowy. Jeżeli skontaktujesz się z infolinią pod numerem 510100100 to będziemy mogli podać dokładną kwotę. jaki obecnie modem posiadasz, a na jaki chciałbyś zmienić?
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@OrangeEkspert posiadam livebox 2.0
moge wymienic na taki sam tylko Chcial bym to zrobic od reki a w zadnym salonie w poblizu nie maja tego routera. a na nowszy wymienic nie moga. tak mowia
  • Odpowiedz
@czuczu: salony w Wołominie niestety nie są naszymi salonami firmowymi. W takiej sytuacji zamówieniem sprzętu zajmuje się kierownik danego salonu i możesz zainterweniować u tej osoby bezpośrednio w salonie. Możesz również wymienić modem w innej miejscowości. Czy masz możliwość wymiany modemu w Markach?
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@OrangeEkspert dzięki za pomoc.sory że dopiero odpisuje ale się udało.lecz nie tak jak pewnie myślisz.prEd wczoraj udałem się do galerii Mokotów bo pracuje nie daleko i tam pani powiedziała że owszem mogę wymienić na nowszy router bo prze ostatnie burze dużo ludzi miało problem z wymianą sprzętu i mogą dać nowszy.ale w miejscu gdzie mieszkam pan który próbował mi wymienić na lepszy bo nie mial starego powiedział że jednak się nie
  • Odpowiedz