Mirki ! (。◕‿‿◕。) Już za 6h zobaczę się z moja ukochaną :) 1,5h mam pociąg do #poznan i spędzimy w sumie pierwszy dzień razem ! (Widzieliśmy się wcześniej ale nie jako para, ale już wtedy sobie podpasowaliśmy ;)). Dajcie kilka plusików na otuchę by to wszystko wypaliło bo jak wypali to za pół roku bedziemy razem mieszkać (studia ;)). #zwiazki #zwiazkinaodleglosc #rozowepaski #szczescie
@TonyHaik: czekam aż przyjedzie bo miała opóźnienie ;) @wund3r: pierw śniadanio-obiad potem spacer wieczorem mamy zamiar obejrzeć jakis film na TVN o 20 i kupimy winko ;) @partycja_: ona ma 19 nie 13 lat ( ͡º͜ʖ͡º)
@wund3r @Lordon takie plany to mamie mozesz podawac, juz my wiemy Co planujesz od 18:00 wczorajszej wieczoru, upij ja przed 14 to dzien fajnie spedzisz
ja to nie rozumiem jak ludzie mogą sobie wchodzić na wykop i pisać jakieś wściekłe komentarze na temat polityki i się wzajemnie obrażać, nie lepiej wrzucać jakieś shitposty i sobie czilować na spokojnie?
Już za 6h zobaczę się z moja ukochaną :) 1,5h mam pociąg do #poznan i spędzimy w sumie pierwszy dzień razem ! (Widzieliśmy się wcześniej ale nie jako para, ale już wtedy sobie podpasowaliśmy ;)). Dajcie kilka plusików na otuchę by to wszystko wypaliło bo jak wypali to za pół roku bedziemy razem mieszkać (studia ;)). #zwiazki #zwiazkinaodleglosc #rozowepaski #szczescie
@Tremade: :/
@wund3r: pierw śniadanio-obiad potem spacer wieczorem mamy zamiar obejrzeć jakis film na TVN o 20 i kupimy winko ;)
@partycja_: ona ma 19 nie 13 lat ( ͡º ͜ʖ͡º)
@Lordon takie plany to mamie mozesz podawac, juz my wiemy Co planujesz od 18:00 wczorajszej wieczoru, upij ja przed 14 to dzien fajnie spedzisz