Wpis z mikrobloga

Mirki ! ()
Już za 6h zobaczę się z moja ukochaną :) 1,5h mam pociąg do #poznan i spędzimy w sumie pierwszy dzień razem ! (Widzieliśmy się wcześniej ale nie jako para, ale już wtedy sobie podpasowaliśmy ;)). Dajcie kilka plusików na otuchę by to wszystko wypaliło bo jak wypali to za pół roku bedziemy razem mieszkać (studia ;)). #zwiazki #zwiazkinaodleglosc #rozowepaski #szczescie
Lordon - Mirki ! (。◕‿‿◕。) 
Już za 6h zobaczę się z moja ukochaną :) 1,5h mam pociąg d...

źródło: comment_4cEHM5fGgxRyauuDonO4zmBJh1gD63TQ.jpg

Pobierz
  • 100
@Lordon dziwne plany, jak w sumie nawet para nie jesteście, poznaj ja dobrze, bo kobiety to nie tylko maja cycki i pachną ( ͡° ͜ʖ ͡°)wtedy planuj mieszkanie. Wiek nie ma tu nic do rzeczy, ale nie tłumacz się, że nie będziesz z nią mieszkał całe życie, albo ja traktujesz poważnie albo jak zabawkę. W każdym razie powodzenia!
@Gildead: traktuje ją poważnie jak każda dziewczynę swoją czy nie swoją ale ale tez nie widziałem jeszcze jej wad ;) wiec spokojnie Hah ale i tak jestem dobrej myśli :)
@Lordon: szczęścia (ʘʘ)

Zakładam, że to Twoja pierwsza większa miłość, także olej wszystkie "bolec bendzie, nie da rady" i próbuj. Nawet jak się spieprzy za rok czy dwa, to fajne wspomnienia zostaną Ci do końca życia.

@aldrig: takie które zostało odwzajemnione to drugie Hah ale ona pomogła mi wyjść z tamtego po można powiedzieć zdradzie :) jestem dobrej mysi i dziękuje ci bardzo