Aktywne Wpisy
Lewusx +25
Osobie która zgadnie ile lat dzieli te dwa zdjęcia i ile kg więcej ważę po prawej, rozpisze plan treningowy i przez miesiąc będę sprawował opiekę nad techniką wykonywania ćwiczeń. (300zł usługa)
Osoby które biorą udział w konkursie (wystarczy spróbować zgadnąć), otrzymują 10% zniżki na prowadzenie online jeśli chciałyby z usługi kiedyś skorzystać. (Ważność do końca roku)
#konkurs
#rozdajo
Osoby które biorą udział w konkursie (wystarczy spróbować zgadnąć), otrzymują 10% zniżki na prowadzenie online jeśli chciałyby z usługi kiedyś skorzystać. (Ważność do końca roku)
#konkurs
#rozdajo
PanNieznanypl +59
Moim problemem nie jest #praca w #korposwiat tylko ogólnie praca na etacie, marnowanie najlepszych 8 godzin życia każdego dnia, za pieniądze jakiekolwiek by nie były to nie mające żadnej wartości w porównaniu do tego czasu którego nikt nie zwróci, życie mija jak przez palce, a my jesteśmy szczurami w tym kołowrotku, jedyny mój sposób na życie to #biznes nie widzę siebie na etacie tyrajacym do końca
1. Pierwsze co zaobserwowałam wsrod wykopkow to problem z czytaniem ze zrozumieniem. I nie chodzi o jakieś ambitne czytanie między wierszami czy wychwycenie wyrafinowanej ironii, tylko zarzucanie mi czegos czego nie napisałam lub jakas bezsensowna nadinterpretacja by tylko udowodnic, ze robie zarzutki.
Pierwszy lepszy przykład to gdy pisalam naprzemiennie siostra/kuzynka, gdzie w moich rejonach mowi sie na kuzynostwo rowniez rodzenstwo cioteczne i jest to czesto skracane do brata/siostry.
No ale za chwile znalazla sie masa bystrych #csiwykop ktorzy mi pisali, ze to zarzutka bo raz pisze o siostrze a raz o kuzynce i sama sie juz myle w swoich wpisach xD Elita internetu - wydział sledczy normalnie xD Bo Mango uzywa regionalizmow, ale przeciez to nie jest istotne bo odkrylismy przestepce-zarzutkowicza! bijcie nam brawo bo Mango sie "pomylila" i napisala siostra zamiast kuzynka a my to sprytnie namierzylismy :D brawo bystrzachy ;)
Co smieszniejsze, jak w jednym wpisie wytlumaczylam dlaczego tak piszę, to nagle okazalo sie ze wszedzie sie tak mowi xD
Do tego dochodzi cała masa mniejszych lub wiekszych drobiazgow ktorych nie chce mi sie szukac w gąszczu komentarzy :-)
2. Wykopki postrzegające świat zero-jedynkowo. Moja ulubiona grupa - jesli cos im sie nie przydazylo w zyciu to nie moze sie przydazyc nikomu innemu bo to na pewno bait. Wrecz niemozliwym jest, zeby ktos sie zachowal kontrowersyjnie lub niemoralnie - takich ludzi przeciez nie ma. Bo przeciez ja ich nie widzialam to jak moga tacy byc? A to, ze nie widzialam bo nie opuszczam swojej piwnicy na pewno nie ma nic do rzeczy. takich ludzi nie ma i c--j. Wszyscy sa tacy sami jak ja.
Dziewczyna pisze o trójkącie w internecie? Na pewno fejk - dziewczyny o takich rzeczach przecież nie piszą, wszystkie są grzeczne i ułożone a s--s tylko po slubie i na misjonarza. Tak bylo bo tak mi mama mowila xD zarzutkaoneoneone!!11
3. Ludzie którzy bóldupią dla samego bóldupienia. Czlowieku nigdzie nikogo nie zmuszam, żebys mi wierzył w moje historie, czy żeby Ci sie podobaly. Są ludzie ktorym się podobaja (nawet niektorzy i tak nie wierzą ale je lubią :-)) i są ludzie ktorzy nie wierzą, nie lubią itd. Rozumiem to i mnie to nie dziwi bo zawsze się ktoś taki znajdzie.
Ale czy brak wiary w to co pisze daje Ci przyzwolenie na obrażanie mnie? ze jestem zjebem, debilka etc?
Tacy ludzie moim zdaniem maja najwiekszy problem ze sobą. Gdy mi sie cos nie podoba to daje na #czarnolisto a nie obrazam ludzi bo historia przekracza moje wyobrazenie i jest ponad moj malutki umysl.
Dobrym przykladem jest tutaj wpis pewnego uzytkownika, ktory wszystkich ktorzy sie z nim nie zgodzili jak leci wyzywal od debili i boldupil zamiast zczarnolistowac moj tag i zapomniec. No ale nic, po mnie to i tak na szczescie splywa :-)
#przemyslenia #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #zarzutka
__________________________________________________________________________________
#opowiescimango - chcesz byc na bieżąco? OBSERWUJ :-)
Dobra nie p-----l tylko dawaj nową historyjkę.
Dalej jesteś moją ulubioną :* ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
Co w tym dziwnego, że ludzie zarzucają Tobie zarzutki, skoro duża część wpisów na mirko to właśnie baity? Dlaczego akurat Ty powinnaś się cieszyć bezkrytycznym zaufaniem Mirków i Węgierek?
@0ptymista: i gratulacje za potwierdzenie mojej tezy, ze wielu nie umie czytac ze zrozumieniem. gdzie napisalam, ze to ciekawostki? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jedyna możliwość to olać
Dlatego im więcej normalny człowiek przesiaduje na tym
@MangoZjem: z drugiej strony. Coś wygrałem? ( ͡º ͜ʖ͡º
@zwaldemar: przeciez masz w punkcie drugim :)