@michalinka123: Skąd ta agresja? Oni udają, że mi płacą, to ja udaję, że pracuję. Rozmawialiśmy chwilę o zmianie warunków i raczej się nie dogadamy, tak że trzeba się rozglądać. ( ͡°͜ʖ͡°)
@michalinka123: Skąd ta agresja? Oni udają, że mi płacą, to ja udaję, że pracuję. Rozmawialiśmy chwilę o zmianie warunków i raczej się nie dogadamy, tak że trzeba się rozglądać. ( ͡°͜ʖ͡°)
W jakim sensie? Nie otrzymujesz wynagrodzenia, jest ono nizsze, niz zaklada to umowa czy w jaki sposob 'udaja, ze placa'?
@michalinka123: @Wydmuszka: Oj, nie rozumiecie. ( ͡°͜ʖ͡°) Wg Kodeksu Pracy na każdą godzinę pracy przy komputerze przysługuje 5 minut przerwy. Ja po prostu wziąłem te liczne przerwy, których nie wykorzystałem w ostatnich tygodniach, gdy roboty było od cholery, i teraz pracuję spokojniej. Coś w stylu włoskiej strajku. Zresztą teraz trochę "luzu" w pracy. ( ͡°͜ʖ͡°)
@Zashi w poprzedniej pracbazie kolega wysłał szefowi screena z danymi, a w tle, za okienkiem SAPa widoczne 6 otwartych zakładek z pracuj.pl. Także zdarza się :)
@michalinka123: Nie zesraj się :* @Zashi ja kiedyś w pracy odebrałam telefon z informacją, że zostałam przyjęta do kolejnej :D Szef był poza biurem, ale od współpracowników posypały się gratulacje, bo wszyscy mieli tego miejsca tak samo dość.
@Zashi przerwa od pracy z komputerem ale związana z pracą. Czyli możesz iść zanieść jakieś papiery, kserowac etc. Swoją drogą ja w domu LinkedIn nie odpalam :p
Kosiniak: Wczoraj 77 tys osób oglądało obrady sejmu na kanale sejmowym. Mazurek: No wam na tym teraz najbardziej zależy. Tylko że wie Pan co pato, pato patostrimerzy mają jeszcze większą oglądalność.
#pracbaza
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez autora
W jakim sensie? Nie otrzymujesz wynagrodzenia, jest ono nizsze, niz zaklada to umowa czy w jaki sposob 'udaja, ze placa'?
Komentarz usunięty przez autora
Swoją drogą ja w domu LinkedIn nie odpalam :p