Aktywne Wpisy
grim_fandango +158
derek25 +98
Cena Laysow w Auchan (╯°□°)╯︵ ┻━┻
Prawie 13zl za kilka ziemniaków w usmażonych w oleju i posypanych przyprawami.
Cena za kg jeszcze lepsza
Prawie 13zl za kilka ziemniaków w usmażonych w oleju i posypanych przyprawami.
Cena za kg jeszcze lepsza
Widzę fajną loszkę na zdjęciu. Wchodzę na jej profil, a tam informacja, że dzieci już ma. Rezygnuję. Wiem, jako 32-letni prawik nie powinienem wybrzydzać, ale naprawdę nie chcę się angażować w związek z kimś, kto ma już dzieci.
Jeśli loszka nie ma dzieci, to w 3/4 przypadków i tak nie mogę wysłać do niej wiadomości. Jeśli mogę i napiszę, to i tak tylko połowa loszek odpisuje. Rozmowa jako tako się klei z 1/4 tych, które odpowiedziały. Czyli generalnie jest kiepsko.
Wczoraj jednak nastąpiła zmiana. Napisałem do jednej dziewczyny w moim typie (pic rel). Dobrze, że miałem pomysł na zagadanie, bo odpisała. Potem stosowałem rady zawarte w filmie https://www.youtube.com/watch?v=syxV3y11qMs, tj. po zadaniu pytania pozwalałem odpowiedzieć, odnosiłem się do tego, co napisała, a potem dodawałem coś od siebie. Ona też wiedziała, jak rozmawiać - nawiązywała do tego, co napisałem, zadawała pytania. Pisało się całkiem przyjemnie. Było to zaprzeczenie tego, co niektórzy piszą tutaj na temat loszek z #tinder - że są tam tylko dla atencji, że odpowiadają zdawkowo, nie angażują się w rozmowę, itp. Najprawdopodobniej było to spowodowane tym, że byłem jej jedynym rozmówcą, bo po wysłaniu wiadomości od razu oznaczana była jako przeczytana, a nie po kilku-kilkunastu sekundach jak w przypadku wcześniejszych moich rozmów.
W mojej ocenie rozmawiało się na tyle fajnie i wyczuwałem w niej entuzjazm w stosunku do mojej osoby, że już podczas tej pierwszej rozmowy zaproponowałem spotkanie. Zgodziła się. Wymieniliśmy się numerami telefonów. Relacja z randki w następnym wpisie.
#randkujzwykopem #podrywajzwykopem #wychodzimyzprzegrywu #tfwnogf #stulejacontent
Komentarz usunięty przez autora
@shakar:
to aktorka - http://www.filmweb.pl/person/Katarzyna+Ankudowicz-156419
@wyjzprz2: xd
@wyjzprz2: K---a człowieku... Ty nie masz z nimi pisać, tylko się umawiać, ja p------ę. Nie dziwię się, że gadka się nie klei jak ją ciągniesz przez wchuj czasu.
Co do wielorybów nie zawsze zdjęcia pokazują prawdę, to tylko wyolbrzymienie bo mowa o mniejszym rozmiarze fałszu.
Dlatego umawiam się tylko z tymi co mają normalne zdjęcia (cała sylwetka) i najlepiej podpięte insta.