Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 36
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@IcyHot: przygotowanie do egzaminów ccna mam za sobą, ale niestety do nich nie podszedłem musiałem ogarniać programowanie bo byłem na szali utrzymania się na uczelni albo oblania
  • Odpowiedz
@Grigorian: ja to tylko na razie początkujący nadrabiam braki w edukacji (ostatni sem inż) i chciałem się wkręcić nabyć praktyki większej niż miesięczne wymagane na uczelni
  • Odpowiedz
@mati1990: To widocznie szukasz ponad swoje umiejętności albo za bardzo wybrzydzasz.

Do mnie oddzwaniają właściwie z 3/4 tego, co wyślę z czego z połowę idę na rozmowę i mógłbym dostać pracę od zaraz. Kwestia tego, że warunki często mnie nie zadowalają i sam dziękuje.
  • Odpowiedz
@mati1990: Jeśli chodzi o duże korpo typu IBM to winę ponoszą działy HR. Mają przeogromny bałagan, kilka równoległych baz danych z kandydatami i brak synchronizacji ze zgłaszanym zapotrzebowaniem na pracowników. Wiem co piszę, przerabiałem temat. Najlepsze wyjście to poprosić kogoś znajomego, kto już w takiej firmie pracuje o polecenie Cię bezpośrednio do managera, który poszukuje kogoś z Twoimi kwalifikacjami (zawsze potrzebują nowych ludzi w dużych korpo - rotacja, itp.), z
  • Odpowiedz