Aktywne Wpisy

Pieron +29
Jakbyście się kiedyś zastanawiali skąd się wziął rowerzysta na waszej masce/czemu w jednej chwili jechaliście rowerem po bułki i nagle stoicie przed starym gościem z aureolą na głowie to musicie wiedzieć, że przejazdy rowerowe w Polsce są zaprojektowane idealnie tak aby nie było widać przejeżdżającego rowerzysty. Na grafice widać martwe strefy w passacie dojeżdżającym do skrzyżowania. Idealnie pokrywają się z ścieżką rowerową.
Teoretycznie kierowca powinien uważać ale jest spora szansa, że nie
Teoretycznie kierowca powinien uważać ale jest spora szansa, że nie
źródło: temp_file4781041986082317143
Pobierz
Mega_Smieszek +35
Ciekawe co teraz robi Gabriel Fleszar
źródło: temp_file7046875961920302706
Pobierz

Próbowałem przez stronę apple, niestety problem jest taki że nie pamięta na jakie dane go zarejestrował. W punktach apple chcą od nich fakturę albo paragon ale nikt nie pamięta w jakim nawet to sklepie było kupione, nie mówiąc już o pamiętaniu gdzie jest jakikolwiek paragon.
Co można jeszcze zrobić żeby odblokować ten telefon?
#iphone #iphone6
Troche sie zdziwilem, bo w sumie gdyby ktos tego ipada podprowadzil z biura, to co wtedy???
@Pan_Slon: @Kutazzz: @pitu120:
Ale jeśli chcesz skorzystać z funkcji oprogramowania - jaką jest odblokowanie zablokowanego telefonu, to niestety musisz zajrzeć do regulaminu. I jeśli dostawca oprogramowania/usługi wymaga najprostszego nawet potwierdzenia (link w mailu) a ty nie jesteś w stanie tego spełnić to trudno - nic z tego.
Podobnie mialem z wplacaniem kasy do mojego banku (tylko w druga strone): wlozyc banknoty w koperte, opisac koperte, wrzucic w dziure. Ide do informacji: a jakies potwierdzenie wplaty? Pani z informacji: alee o sooo chooo? Jakie potwierdzenie? Aha....
Nie ma maila zarejestrowanego na swoim kompie w itunes (lub innych danych pomocnych w ustaleniu minimum maila/id)?
Mam nawet założone teczki w których to zbieram: szkoła, praca, paragony, umowy itp ;)