Aktywne Wpisy
Anonek463 +490
Człowiek od razu bezpieczniej się czuje ( ͡° ͜ʖ ͡°) #heheszki #policja #marihuana #narkotykizawszespoko #narkotyki
tomosano +78
Mamy to, nocna cisza alkoholowa w Warszawie została przegłosowana. Największa represja wobec alkoholików po 89' xD
Trzeba to opić wodą z limonką ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Módlmy się za weekendowych meneli, czekają ich ciężkie chwile xd
#alkohol #alkoholizm #warszawa #wiadomosci #niepopularnaopinia #zdrowie #neuropa
Trzeba to opić wodą z limonką ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Módlmy się za weekendowych meneli, czekają ich ciężkie chwile xd
#alkohol #alkoholizm #warszawa #wiadomosci #niepopularnaopinia #zdrowie #neuropa
Czy nocna cisza alkoholowa to dobry pomysł?
- Tak 46.3% (797)
- jeszcze jak 14.9% (256)
- Nie 29.3% (504)
- alkohol to moje paliwo 9.6% (165)
Próbowałem przez stronę apple, niestety problem jest taki że nie pamięta na jakie dane go zarejestrował. W punktach apple chcą od nich fakturę albo paragon ale nikt nie pamięta w jakim nawet to sklepie było kupione, nie mówiąc już o pamiętaniu gdzie jest jakikolwiek paragon.
Co można jeszcze zrobić żeby odblokować ten telefon?
#iphone #iphone6
@Alikator: wyje... na smieci albo zaplacic ok 600-800zl jezeli jest tak jak mowisz to mozna zdjac icloud przez posrednika. jezeli sciemniasz i widnieje jako skradziony to nic nie zrobisz w rozsadnej cenie.
Chyba ze telefon kradziony, to wtedy nie :)
Ja ze swoich chyba tylko rower, aparat i potwierdzenie z gearbest na redmi :)
Dla policji raczej też wystarcza informacja że przedmiot nie jest kradziony, nie wymagają jeszcze udowadniania że nabyłem te rzeczy legalnie, wiec darujcie sobie swoje nie śmieszne żarty :P
Raczej powinien tam być. Chyba ze kasuje wszystko na bieżąco
@Alikator: widac dziecko jestes albo typowa kobieta skoro nie rozumiesz z czym masz doczynienia, przykro mi.
ale szybko brakuje argumentów skoro musisz uciekać się do wycieczek osobistych :)