Wpis z mikrobloga

#anonimowemirkowyznania
Mam ponad 30 lat. Od jakiegos czasu lecze sie farmakologicznie na #depresja. Przyczyna jest brak zainteresowania ze strony #rozowepaski, brzydota i przez to #tfwnogf. Psychiatrze powiedzialem ze wstydu, ze chodzi o brak akceptacji siebie. Sugerowal mi terapie ale jeszcze takiej, ktora naprawia twarz nie wymyslono. Poprosilem o leki i dostalem lagodne, nie bazujace na sri. Niestety one nie dzialaja mimo ze biore je drugi miesiac. Przez pierwsze kilka tygodni wydawalo sie byc ok ale to mogl byc efekt placebo. Zmienic leki? A moze poszukac lepszego psychiatry?

Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Asterling
  • 9
Przyczyna jest brak zainteresowania ze strony #rozowepaski, brzydota i przez to #tfwnogf. Psychiatrze powiedzialem ze wstydu, ze chodzi o brak akceptacji siebie. Sugerowal mi terapie ale jeszcze takiej, ktora naprawia twarz nie wymyslono. Poprosilem o leki i dostalem lagodne, nie bazujace na sri.

@AnonimoweMirkoWyznania: Nie chcę się bawić w psychologa, ale czy nie poczułbyś się pewniejszy siebie gdybyś po prostu uprawiał seks z kobietami? Może by się obyło bez