Wpis z mikrobloga

@SharpNieSharp: byłem pierwszy. Tak. Oczywiście. Nie jestem chorągiewką tak jak Ty. Nie zmieniam zdania tak łatwo. Zresztą co Cię to obchodzi? Sprzedałeś czekasz jak się sytuacja rozwinie. Nie należysz do rodziny.
  • Odpowiedz
@pawlo74: świetne są te Twoje kontrargumenty,

Craig Wright powrócił i twierdzi, że pozwie do sądu każdego kto nazwie go kłamcą. Co teras? Mówiłby coś takiego gdyby nie miał dowodu, ze jest Satoshim Nakamoto? Na pewno nie bo nie jest szalony.

Parafrazując słowa Twojego ulubionego dyktatora, skoro jest prosty sposób żeby udowodnić bycie Satoshim a na początku wybrał kłamliwe metody niczego nie udowadniające to miałby powód do tego gdyby nim był?
  • Odpowiedz
@SharpNieSharp: ja stosuję metodę na logikę a przekonał kilku fachowców w społeczności, więc skończ już i nie jaw się za większego fachowca od tamtych ludzi. To, że nie potrafisz zrozumieć reakcji ludzi to już Twój problem.
Jasne, że wszyscy boją się tego, że miałby władzę taką jak Vitalik w ETHF i tylko dlatego tak postępują. Ja nie mam z tym problemu. Zrobił swoje chwała mu za to a teraz wrotki.
  • Odpowiedz
@SharpNieSharp przecież Ty wiesz lepiej i nie przekonam Cię. Dla wiedzy nowych podawałem Ci tych ludzi kiedyś.
Ja już nie mam szacunku do Ciebie po tym ja mnie zaatakowałeś dlatego nie mam już przyjemności rozmowy z Tobą.
  • Odpowiedz