Aktywne Wpisy
Viado +67
Tak sobie czytam te komentarze i nie dowierzam. Tusk pozatrudniał jakiś trolli na wykopie? Ludzie cieszą z ograniczenia wolności? Co się stało z tym portalem że zamienił się w lewacko-tuskowy ściek? Nie chcesz to nie kupuj na stacji dzbanie jeden z drugim, a nie na siłę chcesz uszczęśliwiać innych zakazami. Gdzieś czytałem, że spory zysk stacji paliw to właśnie alko, ciekawe cenę czego podniosą jak wejdzie ten zakaz ( ͡° ͜
AlienShooter +3
właśnie przechodze przez ten moment, mam teraz trochę wolnego i mam ochotę siąść i nie oderwać się od grania przez całą noc, a jakoś nie mogę znaleźć tej pozycji która przykuje mnie do krzesła.
#gry #pcmasterrace
@Tirith252: Wiesio i DA:Origins ograny, Mass Effect taki meh bo nie kręcą mnie galaktyki, podboje kosmosu i inne ufoludy - wolę topór, tarcze i bicie orków ( ͡° ͜ʖ ͡°)
a BF1 - hmm, znajomy ostatnio kupił, gdyby tak faktycznie pożyczyć i spróbować, warto dla samego singla?
A gdyby tak Heroesy przejść całą kampanię? W sumie zawsze tylko grałem w H3 gorące krzesła :D
@brzydki_zly_szczery:
A próbowałeś? Ja dzięki mass effectowi polubułem sci-fi - wcześniej ten gatunek dla mnie nie istniał
@Tirith252: kusisz! :D
Posłuchaj nas koniecznie! Dużo bym dał żeby móc przejść ME po raz pierwszy kolejny raz...
< dalej mam depresję po skończeniu ten serii
nie kupuj na steam! Tam jest tylko pierwsza część! Na oiginie regularnie są promocje na trylogię, a jak wykupisz origin access, gdzie na miesiąc płaci sie 15zł to będziesz mieć możliwość gry we wszystkie trzy części + kilkadziesiąt innych gier