Wpis z mikrobloga

@lexx23: albo ludzie od kwadratowego, zauważyłem też wysyp zielonek jak tylko ona zginęła, zielonki te siały dezinformację. Karachany tego nie zrobiły bo mają to w dupie, tu był istny rajd zielonek. To jakaś grubsza afera, a nie tylko jej śmierć.
  • Odpowiedz
nie slyszy jak magda mowi ze ja zgwalcili

@instinCtoriginal: Nawet ten koleś co filmuje rozmowę to usłyszał i 11:55 mówi szeptem: "Zgwałcili ją, nie wyciągaj tego z niej". Mało tego, jeszcze nawet ten co jest w tle na linii (odebrana wcześniej rozmowa jest aktywna w tle) też to usłyszał i natychmiast po usłyszeniu tego szeptu upewnia się: "Co jej zrobili??" (11:58). Więc wszyscy to słyszeli i stuprocentowy dowód na to
  • Odpowiedz
naturalnie, to Syntax, jego zasługa. Inni na YT też pracowali, trzeba przyznać, ale tutaj to On

@stopmanipulacji1111: @instinCtoriginal: Ale Syntax nie robił tego fragmentu o którym piszę wyżej. Jakoś nikomu nie chce się za ten fragment wziąć, a on jest naprawdę kluczowy, bo nie dość że potwierdza to co Magda powiedziała (a co @Syntax odszumił) to jeszcze dodatkowo potwierdza, że panowie to usłyszeli i zrozumieli, skoro sami
  • Odpowiedz
o ile rzeczywiście tam coś jest.

@Syntax: Chyba właśnie potraktowałeś mnie trochę tak jak sam nie chciałeś być traktowany gdy pracowałeś nad swoim fragmentem - jak nawiedzonego co ma omamy słuchowe... Sam wielokrotnie spotykałeś się z dokładnie takim podejściem - że dokładnie wiesz co słyszysz na własne uszy, a ludzie robią z Ciebie głupka... Myślałem że skoro sam to przerabiałeś na swojej skórze to będziesz miał w tej kwestii inne
  • Odpowiedz
@gigaset: Nie analizowałem tego fragmentu nigdy, więc nie mam zdania. Nie powiedziałem przecież że tego tam nie ma. Po prostu nie wiem, nie zajmowałem się tym fragmentem.
  • Odpowiedz
@Syntax: Ja to w pełni rozumiem. Ale pisząc "o ile tam w ogóle coś jest" po tym jak ja od póltora miesiąca powtarzam, że taki dokładnie tekst jest tam ze 100% pewnoscią bo go po prostu bez żadych wątpliwości słyszę, postawiłeś mnie w dokładnie takiej samej sytuacji jak stawiano Ciebie gdy podawałeś co słyszysz a ludzie Ci pisali że tam może być cokolwiek albo nic. Nie jest to miłe uczucie
  • Odpowiedz
Na YT pojawiło się kilka wersji nagrania w dużym zwolnieniu, trochę odszumionych, ja nigdy nie miałam wątpliwości ,że słyszę tam te zdania. Trochę ćwiczeń z fonetyki...

@stopmanipulacji1111: Ja to kiedyś robiłem i doszedłem do jakości która dla mnie była doskonale słyszalna, ale jak się okazało dla wielu innych nie, więc oczywiście pojawiła się lawina kretyńskich i obraźliwych komentarzy od trolli. Niestety, nie mam lepszego oprogramowania więc sam już z tego
  • Odpowiedz