Aktywne Wpisy
Przestałam jeść mięso jakieś dwa lata temu i to była jedna z lepszych moich decyzji. Znacznie urozmaiciłam dietę i jem wiele ciekawsze jedzenia za paradoksalnie mniej pieniędzy. I zdrowsze przede wszystkim. Ogólnie polecam wszystkim zrezygnowanie z większości konsumpcji mięsa, bo to zupełnie niepotrzebne.
#rolnictwo #dieta #neuropa #gruparatowaniapoziomu
#rolnictwo #dieta #neuropa #gruparatowaniapoziomu
Huntley +95
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
Magda Żuk - sensowna analiza filmu #afera patrzta jak gnoje zakopujo - nie wiem czy to lewaki czy jakieś brudassy z egiptu #truestory #magdalenazuk #magdazuk
Komentarz usunięty przez moderatora
@instinCtoriginal: Nawet ten koleś co filmuje rozmowę to usłyszał i 11:55 mówi szeptem: "Zgwałcili ją, nie wyciągaj tego z niej". Mało tego, jeszcze nawet ten co jest w tle na linii (odebrana wcześniej rozmowa jest aktywna w tle) też to usłyszał i natychmiast po usłyszeniu tego szeptu upewnia się: "Co jej zrobili??" (11:58). Więc wszyscy to słyszeli i stuprocentowy dowód na to
@stopmanipulacji1111: @instinCtoriginal: Ale Syntax nie robił tego fragmentu o którym piszę wyżej. Jakoś nikomu nie chce się za ten fragment wziąć, a on jest naprawdę kluczowy, bo nie dość że potwierdza to co Magda powiedziała (a co @Syntax odszumił) to jeszcze dodatkowo potwierdza, że panowie to usłyszeli i zrozumieli, skoro sami
@Syntax: Chyba właśnie potraktowałeś mnie trochę tak jak sam nie chciałeś być traktowany gdy pracowałeś nad swoim fragmentem - jak nawiedzonego co ma omamy słuchowe... Sam wielokrotnie spotykałeś się z dokładnie takim podejściem - że dokładnie wiesz co słyszysz na własne uszy, a ludzie robią z Ciebie głupka... Myślałem że skoro sam to przerabiałeś na swojej skórze to będziesz miał w tej kwestii inne
@stopmanipulacji1111: Ja to kiedyś robiłem i doszedłem do jakości która dla mnie była doskonale słyszalna, ale jak się okazało dla wielu innych nie, więc oczywiście pojawiła się lawina kretyńskich i obraźliwych komentarzy od trolli. Niestety, nie mam lepszego oprogramowania więc sam już z tego