Aktywne Wpisy
ZdzislawRotterdam +249
Pamiętajcie ze jak widzimy taki widok to dzwonimy na policję, a jak krzywo jedzie to mówimy ze prawdopodobnie jest pijany i odrazu są na sygnale ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: 1000059239
Pobierz
fernir88 +46
To my mężczyżni budujemy ten świat. #p0lka to tylko na stanowisko managerskie by chciała XD A gdyby nie faceci to prawda jest taka, że by sobie palcem do d--y nie trafiły. Ile kobiet buduje domy? Ile wywozi śmieci? I tak dalej...

Z opcji dostępnych dla swiezynek mozna użyć:
- prawa jazdy provisional
- list od landlorda (ale tylko jeżeli wnioskodawca płaci rent, jeżeli ktoś pomieszkuje np u rodziny/znajomych to ta opcja odpada)
- list z National Insurance (ten z numerem, zaproszenie na interview nie jest nigdzie akceptowane)
- list z HMRC
#uk
Ale jak ktoś sam zaczyna rozmowę od tego, że on nie ma normalnego konta tylko takie dziwne coś czego nie jest w stanie dokładnie wytłumaczyć to chyba nie
Najlepiej pytac samych bankow jak to jest, op zapewne pytal o konta current badz basic.
Po drugie - wystarczy powiedzieć, że nie ma się karty przy sobie (ale tego można nie wiedzieć, że normalne karty mają sx i acc no na karcie).
@piwniczak: w barclays nie akeptują listów z nin
@piwniczak: od prywatnego landlorda nikt nie weźmie listu, wyłącznie agencje mieszkaniowe
1. Nie wysyłają już żadnych listów przed rozmową o NIN - ja nic nie dostałem, i jak dzwoniłem na infolinię zapytać, gdzie ten list to kobitka była mega zdziwiona o co mi chodzi. Wysyłają tylko list z NINem po rozmowie.
2. NIN dostałem w niecałe 2 tygodnie.
3. Na rozmowie o NIN pierwsze pytanie było o mój 'proof of address' - wystarczył list
Ad1. U mnie list przyszedł po jakichś 3 dniach roboczych od umówienia sie na spotkanie.
Ad3. W rozmowie w ogóle nie pytali o proof of address, tylko powiedziałem im ze aplikant mieszka ze mną (byłem jako tłumacz). Na końcu rozmowy jeszcze musiałem sie dopraszać o to, ze mamy list ode mnie i mój proof of address, rzuciła tylko okiem i nawet nie skserowala
Ad4. No nie da
https://www.gov.uk/government/consultations/money-laundering-regulations-2017