Aktywne Wpisy
b_oski +21
Minieri +106
Mam wrażenie że już prawie każdy wpis zaczynam stwierdzeniem że nocka minęła spokojnie i tak było i tym razem. Mamy środek tygodnia, miasto w nocy puste i tylko co jakiś czas pojawiała się znajoma twarz jakiegoś stałego klienta. Niektórzy już nawet przyzwyczajeni że czekam przy okienku z paczką "ich" fajek bo akurat widziałem na kamerach że idą.
Nie pomaga też pogoda, jeszcze niedawno można było spokojnie wypić jakieś p--o w plenerze na plaży, teraz bardziej przydałaby się gorąca herbata na ten wiatr.
Tuż po tym jak zaczałem zmianę przyszła starsza pani z lamentem że pada jej telefon a ładowarka nie działa. Pokazałem jej gdzie mamy stojak z produktami eXc, kable, ładowarki, uchwyty itd. Przyjrzała się po czym skierowała wzrok na mnie jakby chciała mi powiedzieć że chyba nas na tej stacji pogrzało z tą ceną za ładowarkę, jakbyśmy to my te ceny ustalali. Tak czy siak poprosiłem o jej niesprawną ładowarkę i po szybkim sprawdzeniu stwierdziłem że jak w 99% przypadków winny był jedynie uszkodzony kabel, a taki to już mamy w całkiem przystępnej cenie. Podziękowała za pomoc a ja w ramach rewanżu zasugerowałem delikatnie że skoro telefon już się nie rozładuje to można zostawić opinię na Google bo te nam nieco spadły po tym jak wprowadziliśmy w nocy okienko. Od razu napisała opinię w której pochwaliła obsługę, czyli mnie, mam nadzieję że pani kierowniczka zauważy i wpadnie kolejna premia uznaniowa ( ͡º ͜
Nie pomaga też pogoda, jeszcze niedawno można było spokojnie wypić jakieś p--o w plenerze na plaży, teraz bardziej przydałaby się gorąca herbata na ten wiatr.
Tuż po tym jak zaczałem zmianę przyszła starsza pani z lamentem że pada jej telefon a ładowarka nie działa. Pokazałem jej gdzie mamy stojak z produktami eXc, kable, ładowarki, uchwyty itd. Przyjrzała się po czym skierowała wzrok na mnie jakby chciała mi powiedzieć że chyba nas na tej stacji pogrzało z tą ceną za ładowarkę, jakbyśmy to my te ceny ustalali. Tak czy siak poprosiłem o jej niesprawną ładowarkę i po szybkim sprawdzeniu stwierdziłem że jak w 99% przypadków winny był jedynie uszkodzony kabel, a taki to już mamy w całkiem przystępnej cenie. Podziękowała za pomoc a ja w ramach rewanżu zasugerowałem delikatnie że skoro telefon już się nie rozładuje to można zostawić opinię na Google bo te nam nieco spadły po tym jak wprowadziliśmy w nocy okienko. Od razu napisała opinię w której pochwaliła obsługę, czyli mnie, mam nadzieję że pani kierowniczka zauważy i wpadnie kolejna premia uznaniowa ( ͡º ͜
#zwiazki #s--s #zwiazki #tfwnogf
Wymacałem wczoraj po pijaku dziewczyna kumpla.Jeszcze w sumie przy nim, ale on zgonował na łóżku i chyba nawet nie wie tego xd.
Najlepsze że nawet się nie broniła dziewczyna czy coś, nawet się cieszyła XD.
Tylko ja to stopniowo robiłem, zaczynałem chyba od stópek czy coś nie pamięam XD
Nawet tego nie planowałem. Szkoda mi kumpla trochę nie wiem co robić XD Trochę chyba kuma bazę.
Najlepsze że jak go nie było to wcześniej zrobiłem jej zdjęcie telefonem i powiedziałem, że będę fapał do tego zdjęcia, tak dla beki... a ona na poczatku oburzona a za 10 sekund zabrała mój telefon i zrobiła sobie pare selfi XDD wtf
Właśnie dziwne bo jak kumpla nie ma to inaczej się całkowicie zachowuje i możemy gadać na luzie na różne tematy, o wszystkim itp.
Nawet ostatnio to wyznała mi się że chce się ten kumpel zaręczyć jej, a ona jeszcze nie chce wychodzić za mąż.
Nawet specjalnie jak włącza muzykę to taką która mi się podoba też xd
Co to może znaczyć?
Ładna jest... ja j---e a wczoraj to jak sobie na takie coś pozwoliła to mi nieźle dygnął XD
Tylko pamiętajcie że jestem jakieś 4-5, maksymalnie jak jakbym parę kg schudł to może 6.A ona to takie 8/10.
Teraz zainstalowałem snapa i dla ciekawości będę robił jakieś sprośne podjudzające zdjęcia, żeby ją sprawdzić ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Asterling
Czy jej się podobam?
1. Jesli widac na zdjęciach że to ona sobie je ewidentnie robiła - trzymaj je na dowód w razie gdyby była inba.
2. Nie odbijaj kumplowi laski świnio.
3. No chyba, że jej facet bawi się w cuckold, wybadaj ale delikatnie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
4. Jesli nie będą mieli ochoty poruszac tematu to też tego nie rób. Co było w sypialni powinno tam zostać.
a ja jestem #tfwnogf w sumie i jestem taki trochę obojętny na parę spraw, tylko jakby coś więcej odpierdała to bym od razu powiedfział kumplowi xd
@worldmaster @daaniel121:
zrobiła sobie normalne selfii, bez przesady ludzie XD
tylko mnie to
Piszę to na kacu, popijając p--o wybacz XDDD
Ten komentarz został dodany przez osobę dodającą wpis
no bez przesady, trochę rozumu mam, w pewnym momencie bym przystopował... ale własnie chciałem sprawdzić do czego sobie pozwoli. przecież może powioedzieć "s--------j" czy coś a ona uśmiechnięta k---a cała XDDDD p------a akcja
Ten komentarz został dodany przez osobę dodającą wpis (OP)
Zaakceptował: kwasnydeszcz
ja w sumie czekałem aż to powie, chciałęm sprawdzić ją.. bo czasem o--------a podobne akcje, więc nie mów żem gnój XD
ale powoli już zaczynam mieć moralniaka ( ͡° ʖ̯ ͡°)
@AnonimoweMirkoWyznania: No idiota.
Komentarz usunięty przez autora