Wpis z mikrobloga

#frontend #webdev #naukaprogramowania

Mirki, mam problem i nie wiem już co może być powodem tego błędu.

Kupiłem sobie dzisiaj domenę na ovh, hosting na hekko.pl, podłączyłem domenę pod hosting, działa ok.

Wrzuciłem sobie na próbę stronę robioną z Mirosławem Zelentem, ale wygląda na to, że nie ładuje wszystkich rzeczy z css'a. Strona jest rozjechana. Z innymi stronami które robiłem jest tak samo - na kompie wygląda ok, na hostingu nie.
Szukałem błędów, literówek, czy wszystko jest dobrze podpięte - niby wszystko ok.
Oczywiście na localhost wszystko wygląda dobrze.

Adres do strony: www.mlekopan.ovh
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Zobaczyłem logi serwera, niby jest pobierany css:

109.69.88.228 - - [24/Jun/2017:12:56:51 +0200] "GET /css/main.css HTTP/1.1" 200 1353 "http://www.mlekopan.ovh/" "Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; Win64; x64) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/58.0.3029.110 Safari/537.36"
  • Odpowiedz
@rimyi: Dobra, problem był pewnie z cache bo w incognito działa, w innej przeglądarce też.
Można wyczyścić cache tylko z jednej strony w chromie / chromium?

Dzięki :)
  • Odpowiedz
@rimyi: I jeszcze jedno jakbyś mógł.

Po wejściu na swoją stronę na komórce - przekierowuje mnie do poczty mail ovh. Co muszę zrobić aby to zmienić i wyświetliła się moja strona?
  • Odpowiedz
@rimyi: Zauważyłem, że następuje to tylko wtedy, gdy nie dopiszę przedrostka "www." do swojej strony. Szukałem niby w przekierowaniach domeny ale nic takiego ciekawego nie widzę :(
  • Odpowiedz