Aktywne Wpisy
jmuhha +1
Wytłumaczy mi skąd takie ceny? U mnie za tazienke
2,7m, korytarz 10 m oraz kuchnie 7m za skucie,
wyszpachlowanie i potozenie ptytek w tazience i w kuchni 217x60 cm oraz potozenie ptytek podtogowych w tych pomieszczeniach.
Panowie policzyto 60 tys. Netto. Dla mnie to jest
absurd. Rozumiem leasing maszyn itp. Ale
przecietny cztowiek po studiach zarabia tyle w rok ( ಠ_ಠ)
2,7m, korytarz 10 m oraz kuchnie 7m za skucie,
wyszpachlowanie i potozenie ptytek w tazience i w kuchni 217x60 cm oraz potozenie ptytek podtogowych w tych pomieszczeniach.
Panowie policzyto 60 tys. Netto. Dla mnie to jest
absurd. Rozumiem leasing maszyn itp. Ale
przecietny cztowiek po studiach zarabia tyle w rok ( ಠ_ಠ)
Moseva +24
Jestem przekonana że dla tych czerepów, którzy recenzują produkty w internecie od razu po otrzymaniu paczki jest przewidziany specjalny krąg w piekle ᕦ(òóˇ)ᕤ
Choy mnie obchodzi czy paczka szybko doszła i czy opakowanie jest ładne. Pisz dziadu jak działa albo idź się kąpać w soku ze śmieci 🤬
#gorzkiezale #zakupyonline #zakupy
Choy mnie obchodzi czy paczka szybko doszła i czy opakowanie jest ładne. Pisz dziadu jak działa albo idź się kąpać w soku ze śmieci 🤬
#gorzkiezale #zakupyonline #zakupy
Quo vadis wykopie...
#bekazpodludzi #bekazwykopkow #s------------------e #nazizm #neuropa
za twierdzenie, że zespół downa to kara za grzechy chyba należy się krytyka i "jeden rabin powie..." nie ma tu
cenzura nigdy nie jest dobrym rozwiązaniem
@Wustenfuchs: dobrze, że Ty jesteś na tyle inteligentny, że wszystko zrozumiałeś. fakt, że przez kilkanaście postów musiałam Ci tłumaczyć sens dwu zdaniowego wpisu temu przeczy. jeżeli wstawię film o tytule "wustenfuchs to znany g--------l p-----l", a w środku będzie odcinek gry o tron, to nie będzie to informacja nieprawdziwa i nie należy się czepiać tytułu?
cenzura to zamiatanie problemu pod dywan
najpierw zaczną cenzurować znaleziska o tym, że hitler nie wiedział o holokauście, a później każdy inny pogląd niepopularny społecznie, według swojego widzimisię
posądzanie osoby niepublicznej o pedofilię bez jakichkolwiek dowodów jest zupełnie inną kwesią (mam nadzieję, że to dostrzegasz, a nie jest to celowy