Wpis z mikrobloga

@Marshall1337: absolutnie się zgadzam, są przepiękne (ʘʘ) zwłaszcza ten garbaty przód w czwórce (koniecznie estoril ʕʔ) dodaje uroku, trójka niestety wygląda jakby chciała być duża ale nie urosła.
  • Odpowiedz
@Bialowol: te z volvo wyglądają kojowo, jakby chinczyk oczy mrużył i jeszcze ten za duży grill i mikro koła. Do tego weź pod uwagę, że volvo, jak sam napisałeś 2018 a bmw 2012 ( )
  • Odpowiedz
@soniatedi18: Dzieki za konkretny i normalny komentarz. Zgadzam sie z tym, ze komputery itd. zmienily sposob jezdzenia ale tak juz jest. Swiat idzie do przodu i sie robi tzw. "idiot proof" produkty. Racja, prawdziwi wielbiciele emocji wola starsze modele, ja natomiast calkiem lubie nowoczesne rozwiazania i f30 pasuje mi bardzo.
  • Odpowiedz
@Hubby: Uwaga, teraz będą fakty:
Fakt nr 1: absolutnie nie masz podstaw do zarzucania mi ignorancji. Sprawdź w słowniku, co znaczy to słowo
Fakt nr 2: to ty sugerowałeś kilka postów wyżej, że jak kogoś nie kręci grill w kształcie wąsów Adolfa to dlatego, że go na takowego nie stać. Biorąc pod uwagę różnorodność świata motoryzacji, ilość piękna weń występującego, faktycznie #bekazpodludzi i #typowysebajesttypowy. Po
  • Odpowiedz
@szczotkadokiblazadlugie:
1. Nazwalem cie ignorantem bo dawanie najglupszego powodu dlaczego nie lubisz BMW (ten z karnetem i kozaczkami) stawia cie w szerego z mentalna bieda ktorej brak obeznania w temacie.
2. Sugeruje, ze wielka czesc tych ktorzy hejtuja BMW, mowi tak z zawisci. I zostane przy tym. Fakt, sa osoby jak ty co po prostu ich nie lubia i spoko. Zastanawiam sie jaka jest twoja ulubiona. Audi, Mietek, VW? A
  • Odpowiedz
@Hubby: oj, ubogo z tymi Twoimi domysłami. Wytwory fantazji Helmuta odbieram jako równie ekscytujące i wyrafinowane co, nie przymierzając, linoleum albo osiedle bloków z wielkiej płyty. Polecam rozszerzyć motoryzacyjne horyzonty, a przekonasz się, że wujek Andrzej z fryzurą, a'la Bundesliga, nie miał racji powtarzając jak mantrę, że "tylko niemieckie" i kręcąc w ręku breloczkiem z kluczami od Passeratti B6. Ja się jaram od lat Mazdą, ale to nie ma żadnego
  • Odpowiedz