Aktywne Wpisy
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
PucziMMA +11
tl;dr
Mirki, na początku września 2023 kupiłem auto u handlarza sprowadzającego z Niemiec. Ja jestem laikiem i mógłbym coś przeoczyć, ale było ze mną dwóch kumpli - jeden mechanik, drugi fan motoryzacji, obaj podjarani faktem oglądania auta.
Audi A4 z roku 2005, "bez rdzy", choć i tak byłem pewny, że parę rzeczy będzie do naprawy - przez 8 miesięcy, poza rozrządem wymieniłem m.in. turbo, xenony, klocki hamulcowe. Ok, norma. Ale byłem parę
Mirki, na początku września 2023 kupiłem auto u handlarza sprowadzającego z Niemiec. Ja jestem laikiem i mógłbym coś przeoczyć, ale było ze mną dwóch kumpli - jeden mechanik, drugi fan motoryzacji, obaj podjarani faktem oglądania auta.
Audi A4 z roku 2005, "bez rdzy", choć i tak byłem pewny, że parę rzeczy będzie do naprawy - przez 8 miesięcy, poza rozrządem wymieniłem m.in. turbo, xenony, klocki hamulcowe. Ok, norma. Ale byłem parę
#gownowpis #allegro #gorzkiezale
Jeszcze hit - upieranie się, że jak kupowała to była wysyłka za pobraniem, ale pewnie usunąłem, bo jej nie chce wysłać. (Jest ogromny banner, że ta opcja jest niedostępna,
W przypadku braku kontaktu, najlogoczniejszym rozwiązaniem jest danie 3 bo to srednia, a człowiek był miły i dał 4.
Co do ceny doatawy, moze masz tanio, ale gdzies widział taniej, wtedy 4/5 jest bardzo zasłużone.
Jedynie czas dostawy
Co do ceny dostawy jest to śmieszne, bo jeśli jest duża firma to ma wynegocjowane niższe stawki i nic na to nie poradzisz. Zupełnie nie rozumiem narzekania,
Jakie znaczenie ma koszt przesyłki jeśli ogólnie cena towaru+koszt przesyłki jest taniej? To tak jakby kupować w dwóch supermarketach, w jednym zapłacić 40 zł za zakupy ale torba na nie 2 zł, a w drugim kupić za 45 zł ale torba 1 zł i narzekać jakie to drogie torby w tym pierwszym sklepie
Porównanie wyżej nie ma sensu, bo ty oceniasz koszt całkowity, jeśli takie byłoby kryterium, to masz rację, ale nie jest. Z tym problemem możesz się zgłosić do allegro, a nie do kupującego.