Wpis z mikrobloga

Czy #kotbolek jest chory czy #!$%@?? Od kiedy jest u nas (3 miesiące) wszystko było ok. Do wczoraj. Wieczorem nasrał obok kuwety (dostal wtedy po dupie) a w nocy wszedł na łóżko (bo śpi codziennie w nogach) i nam naszczał! Gdzie popełniliśmy błąd? Narazie się do niego nie odzywam i piorę pościel :( #koty #zwierzaczki #gorzkiezale
Pobierz numma - Czy #kotbolek jest chory czy #!$%@?? Od kiedy jest u nas (3 miesiące) wszystk...
źródło: comment_LJnbmq5q3dC9D1xJ1R7fYlDa4LJ8tMq3.jpg
  • 25
naszczał! Gdzie popełniliśmy

@numma: Gratulacje, nie odzywaj się do zwierzaka, Twój foch rozwiąże wszystkie problemy! Zwierze nie wie o co Ci chodzi i za co go karasz. Możesz go skarcić w chwili, gdy go złapiesz na gorącym uczynku, a nie "nie odzywać się do niego". On nie wie o co chodzi, zwierzęta nie są w stanie zrozumieć o co Ci chodzi, i może zacząć Ci robić na złość.
Kup spray przyciągający
@jacek_krk: wiem wiem, skarciłam go na gorącym uczynku. Dziwi mnie tylko ze przecież dokładnie wie gdzie ma sie załatwiać a tu taka niespodzianka. Tym bardziej ze cały dzień z nim byłam w domu, był wybawiony i szczęśliwy, nie wygląda na chorego czy zestresowanego :/
@numma: Miałam podobny problem z załatwianiem się na pościel. I się okazało, że kicia ma zapalenie pęcherza. W takich przypadkach nie ma co fochać się na zwierzę tylko trzeba zastanowić się co jest nie tak ze zdrowiem kota lub otoczeniem (kuwetą).
@numma: dbaj o kuwete. Mój kot akurat jest kulturalny, i nigdy poza kuwetą się nie załatwił, ale jak ma brudno to za nic do niej nie wejdzie.