Aktywne Wpisy

Reepo +245
W ogóle Axiom4 ma super ciekawą komandor misji - Peggy Whitson. Babka to legenda lotów w kosmos - żadna kobieta nie ma tylu godzin nabitych w kosmosie. W sumie to żaden Amerykanin nie spędził tyle czasu w kosmosie co ona. To jej 5 misja w kosmos, gdzie łącznie daje to 675 dni na orbicie. Była pierwszą kobietą dowodzącą ISS, pierwszą kobietą dowodzącą korpusem astronautów w NASA, lepszego towarzystwa nie dało się uzyskać
źródło: 1920px-Jsc2009e146742
Pobierz
Mjj48003 +267
Pseudo ekskluzywna restauracja Lobster House w Warszawie chwali się, że w hehe 2,5 godziny przewiezie chętnego z Warszawy do Gdańska.
W dodatku chwalą się zdjęciem jak zapyerdalają 3 paki po autostradzie jakimś Audi.
No i to chwalenie się furami w leasingu na tle reklamy dającej vibe czegoś pomiędzy Patrykiem Vegą, a Łukaszem "Iziguma" Żakiem xD
#januszebiznesu #warszawa #lobsterhouse #januszemarketingu #polskiedrogi #kierowcy
W dodatku chwalą się zdjęciem jak zapyerdalają 3 paki po autostradzie jakimś Audi.
No i to chwalenie się furami w leasingu na tle reklamy dającej vibe czegoś pomiędzy Patrykiem Vegą, a Łukaszem "Iziguma" Żakiem xD
#januszebiznesu #warszawa #lobsterhouse #januszemarketingu #polskiedrogi #kierowcy
źródło: yanusze
Pobierz

Martwe plody? Hehe
Gwałty? Hehe
Wodecki? Hehe
Jackson? Hehe
#filipchajzer ? O ty skurkuwysynu
Ej serio. Hipokryzja lvl over 9000. Kto nigdy się nie śmiał z czyjejś śmierci niech pierwszy wjedzie na chatę z hajzerem.
Komentarz usunięty przez autora
Chodz, zostane twoim przewodnikiem po internecie
dokładnie kto normalny smieje sie ze smierci?
No totalnie zero związku XD mam jeszcze wiki podlinkować?
@drhipis: ja tam na żadną chatę z nikim wchodzić nie zamierzam, ale akurat robienie szopki z czyjejś smierci, choroby, tragedii uważam za bardzo kiepska sprawę.
I nie, nie śmieje się z takich spraw, bo dramat drugiego człowieka nie powinien być wedlug mnie źródłem głupich dowcipow i radosci dla innych.
źródło: comment_BgJCoSOkRgwc7cojcOVoYVrSCg1uDLQa.jpg
Pobierz@drhipis śmianie się ze zmarłych im nie szkodzi. Każdy z nas kiedyś umrze.
@drhipis: No to wjeżdżam. Nigdy z niczyjej śmierci się nie śmiałem, bo mam wysoki poziom rigczu.
ale nie o tym....
Znajdź mi lepiej człowieka który widząc mem związany ze śmiercią swojego dziecka przejdzie nad tym do porządku dziennego, bo to różnica duża między śmianiem się ze śmierci celebryty a swojego dziecka