Aktywne Wpisy
Iudex +774
I'm out. Wrzuciłem wczoraj zdjęcie pięknej kamienicy we #wroclaw, której mur pobazgrano sprayem i post został skasowany przez moderację. Mam wrażenie, że ktoś tu nawet nie rozumie własnego regulaminu. Napisałem co sądzę o takich ludziach, a post poleciał ponieważ zdaniem moderacji jest to "atak personalny".
Po mojemu atak personalny dotyczy KONKRETNEJ osoby. Jeśli moderator wie jaka osoba odpowiada za ten napis na murze, to chętnie się dowiem. A jeśli
Po mojemu atak personalny dotyczy KONKRETNEJ osoby. Jeśli moderator wie jaka osoba odpowiada za ten napis na murze, to chętnie się dowiem. A jeśli
Momento83 +584
Jakby mi ktoś kiedys powiedział, że można czuć nostalgię za jakimiś obcymi ludźmi z internetu, których nigdy w życiu nie spotkałem, to tylko bym się k---a uśmiechnął w środku i poszedł dalej
A dziś to tu tylko tak zostawię..
@ignis84
A dziś to tu tylko tak zostawię..
@ignis84
#pracaspawaczamnieprzeistacza
Jezeli ktos jest dobry z fabrykacji to ma robote,na tescie do spawania bedzie tytan,scianka 1mm,spawane w pionie pulsem bez drutu,test bajecznie prosty stawka 20 funtów plus dodatki #ofertapracy #uk #motocykle
Warto? Łatwo się wdrożyć, złapać robotę? Jest z tego piniądz?
Pytam z czystej ciekawości. Po jakim okresie czasu udałoby mi się przejść na pensję np. £25 - 30k rocznie?
Przez
Tutaj bierz poprawkę na to, że nie pracuję cały rok tylko kilka miesięcy, np w tym roku przepracowałem 4 tygodnie bo mi się nie chce, teraz popracuje ze dwa trzy miechy i jak mi się znudzi to do końca roku za to pożyje, jak będzie
To na emeryturę tez nie odkładasz?
w UK pracowałem ze spawaczami 65+
nie mam pojęcia co bym zrobił ze swoim życiem czując się bezużyteczny, ten zawód nadaje mi pewien rytm życia i bezpieczeństwo ekonomiczne bo w ogóle nie potrzebuję żadnego budżetu ani sprzętu żeby to uprawiać, wszystko mam w głowie co się ceni. Jeżeli coś się będzie
Dlatego wybór zlecenia a nie wyjazd na leczenie, po prostu biorę robotę stałą na np. niemieckich warunkach i pracuję do momentu kiedy zdrowie pozwoli, czy to się sprawdzi w praktyce - czas pokaże, nie wierzę tutaj w oszczędności czy cudowne uzdrowienia u dr abramsona za milion.