Aktywne Wpisy
mirko_anonim +20
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Czy uważacie, że jeżeli narzeczestwo się rozstaje, to niedoszła panna młoda powinna oddać pierścionek?
Bo właśnie mnie coś takiego spotkało, że narzeczona powiedziała, "jednak nie pasujemy do siebie" i że pierścionek sobie zachowa i nie odda.
Tak więc dziś smutny dzień bo jestem biedniejszy o jedną Sylwię* i 50 Władysławów Jagiełło :(.
#slub #zwiazki #milosc
*) imię zmienione
───────────
Czy uważacie, że jeżeli narzeczestwo się rozstaje, to niedoszła panna młoda powinna oddać pierścionek?
Bo właśnie mnie coś takiego spotkało, że narzeczona powiedziała, "jednak nie pasujemy do siebie" i że pierścionek sobie zachowa i nie odda.
Tak więc dziś smutny dzień bo jestem biedniejszy o jedną Sylwię* i 50 Władysławów Jagiełło :(.
#slub #zwiazki #milosc
*) imię zmienione
───────────
jmuhha +4
Co byście tu zmienili
#motoryzacja #auto #kupnosamochodu
Nowe spoko. Uzywka moze okazac sie bardzo droga w eksploatacji ( mocno potanione wykonanie i materialy ).
Nie kupiłbym ponownie, ale samochód nie jest zły. Po prostu Volvo C30 było moim zdaniem lepsze.
Napęd na tył, więc skrzynia biegów za silnikiem, więc silnik ułożony wzdłużnie, więc miejsca w kabinie nie za wiele.
Trakcja w zimie daje radę.
Są chińskie kable do diagnostyki, więc przy odrobinie chęci można samemu ogarnąć diagnostykę, aktywacje funkcji, doposażenie itp.
Wszystkie diesle (116d, 118d, 120d, 123d) to praktycznie
Samochód nie jest idealny, lecz mimo wszystko moim zdaniem ogólnie wychodzi na plus. Wszystko jednak zależy od tego co kto oczekuje od samochodu. Warto pamiętać, że pomimo tego, że nie jest to model najbardziej lubiany przez osiedlowych upalaczy, szczególnie trzeba kupować go z chłodną głową - mało nie kosztuje, a mimo swoich lata jest to samochód mocno zaawansowany (np. samochód nie posiada bagnetu do sprawdzania
Na trasie prowadzi się przyjemnie. W mieście jak chcesz gdzieś szybciej wyjechać z podporządkowanej, to się czuje, że waży trochę ten napęd. Do tego silnik 20d ma 177 koni, ale pojawiają się one tak daleko w zakresie obrotów, że i tak nie da się ich spontanicznie użyć. C30 z 136 końmi było zwinniejsze ( ͡° ͜ʖ ͡°).
Jeżdżę głównie w
192 here i niestety wyłącznie z powodu braku miejsca zrezygnowałem z przygody z biemdablju
również mam e82. tak jak kolega wyżej pisał, jeśli nie jesteś sebixem i nie szalejesz to napęd na tył nic nie zmienia. ja osobiście od swojego pierwszego auta jeżdżę tylnonapędowcem i lepiej mi się nimi jeździ niż na przód. co do silnika to ja mam 2.0D, bo robię długie trasy i mi to na plus, bo pali mi 5-6 l ropy przy zajebistym momencie i 177 koniach (po chipie z
http://mojafirma.infor.pl/moto/eksploatacja-auta/silniki/317749,Z-tymi-silnikami-moga-byc-problemy-BMW-20d-N47.html
To co aktualnie rzuca mi się w oczy przy przeglądaniu allegro/otomoto, to większość z nich jest sprowadzona z Niemiec lub komisy. Mało jest ogłoszeń od osób prywatnych. Jak ktoś już ma to
Oczywiście nie jest to reguła tylko tendencja. Da sie kupić dobre auto przez internet.
No i oszukują wszyscy. Komisy, handlarze, prywatni i ASO. Nigdy nie ufać, zawsze sprawdzać samemu.