Wpis z mikrobloga

#anonimowemirkowyznania
Mieszkam w wawie od roku i jeszcze nie natrafiłam na faceta który chciałby związku tylko proponują mi jakieś dziwne układy. Od każdego słyszę tą samą śpiewkę że jeszcze nie jestem gotowy na związek, jestem świeżo po rozstaniu blabla, co za dziwny zbieg okoliczności że wszyscy faceci w wawie są świeżo po rozstaniu... Ostrzegano mnie że faceci w wawie są zepsuci ale nie sądziłam że do takiego stopnia... i żeby nie było to nie szukam bóg wie kogo, wystarczy że będzie ok. 10 cm wyższy, inteligentny, zadbany tak jak i ja dbam o siebie.

#zwiazki

Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: sokytsinolop
  • 51
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Instynkt: Przecież rolnicy są zadbani, zwłaszcza pod względem genetycznym a nie jakieś nieogarnięte metrosexualne pi*dy w rurkach. Co siedzą w #korposwiat i myślą że cały świat jest ich, a w realu po za pieniądzem i małym mieszkankiem w molochu nic nie mają i płaczą nad sobą że jacy oni są biedni po uchlaniu się na imprezie z szefem, oraz p-------------u tego co wyciągli z konta na dziwki (
  • Odpowiedz
MętnaEskimoska: Też się głowię nad randkowaniem w Warszawie. Faceci w wieku 29-30+ są przeważnie niegotowi, emocjonalnie ułomni, niechętni do stworzenia czegokolwiek. Najpierw flirt, randki, poznawanie się, a później się wycofują. Nawet nie umieją Tego zdefiniować, to funkcjonuje bardziej na zasadzie "nie wiem czego chcę", "nie wiem co czuję", "niby coś bym chciał, ale to ryzykowne".
Możesz być 12/10, inteligentna, dobra w łóżku, rozumiecie się bez słów - nope, bliskość jest za
  • Odpowiedz
ŚwiętaPantera: za duże wymagania. poza tym jak nie chcesz seksu to po co z tobą w związek whcodzić. kiedys sie nauczysz ze mezczyzna jak juz przeszedl swoje bedzie sie cenił bardziej i najpierw chce szacunku do jego potrzeb, a potem dopiero moze wejsc w cos wiecej

Zaakceptował: dope
  • Odpowiedz
za duże wymagania. poza tym jak nie chcesz seksu to po co z tobą w związek whcodzić. kiedys sie nauczysz ze mezczyzna jak juz przeszedl swoje bedzie sie cenił bardziej i najpierw chce szacunku do jego potrzeb, a potem dopiero moze wejsc w cos wiecej

@AnonimoweMirkoWyznania: Ale p---------e. Jasne, s--s jest fajny, przyjemny i ważny w związku, ale to nie znaczy że najpierw musisz wylądować z kimś w łóżku, a
  • Odpowiedz