Aktywne Wpisy
psycha +7
Z ambitnej osoby, z wyróżnieniami na studiach na politechnice, doszłam do momentu, że po prostu marzę o pracy typu żabka / biedronka / stacja paliw, ale nie wiem jak zniosę presję rodziny, że jak to tak, ja taka mądra miałam być, a w sklepie pracuję. 3 lata pracy z szefem narcyzem sprawiło, że czuję, że spleśniał mi mózg, a pewność siebie szoruje po dnie ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Mieszkam w wawie od roku i jeszcze nie natrafiłam na faceta który chciałby związku tylko proponują mi jakieś dziwne układy. Od każdego słyszę tą samą śpiewkę że jeszcze nie jestem gotowy na związek, jestem świeżo po rozstaniu blabla, co za dziwny zbieg okoliczności że wszyscy faceci w wawie są świeżo po rozstaniu... Ostrzegano mnie że faceci w wawie są zepsuci ale nie sądziłam że do takiego stopnia... i żeby nie było to nie szukam bóg wie kogo, wystarczy że będzie ok. 10 cm wyższy, inteligentny, zadbany tak jak i ja dbam o siebie.
#zwiazki
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: sokytsinolop
@AnonimoweMirkoWyznania: Już zaraz, już za chwilkę. :-D
@AnonimoweMirkoWyznania: klucz masz zly( ͡° ͜ʖ ͡°)
@majsterV2: ale ona chce zadbanego ( ͡º ͜ʖ͡º)
@AnonimoweMirkoWyznania:
Spławiaj gównoruchaczy i poluj na prawdziwego samca.
Możesz być 12/10, inteligentna, dobra w łóżku, rozumiecie się bez słów - nope, bliskość jest za
To żaden by się nie zastanawiał
Różowe...
Zaakceptował: dope
@AnonimoweMirkoWyznania: Ale p---------e. Jasne, s--s jest fajny, przyjemny i ważny w związku, ale to nie znaczy że najpierw musisz wylądować z kimś w łóżku, a