Wpis z mikrobloga

@L3AD3R: @Arv_: @HyperX: jak dla mnie garden przereklamowana,jadlem 2 razy i stosunek cena jakość wychodzi kiepsko,bardzo drogo a i zapierdziel taki tam mają że aż nie przyjemnie. Ja polecam Cyklop a i ta na Ruczaju obok Ericpola tez ok,choć cenowo tez raczej drogo
@Miodowy_Piecyk: Dooobra. Pytałem o twardość ciasta. Da się podnieść kawałek do ust? Jest chrupiące, czy naleśnikowate?
BTW: dodatki wyglądają b. apetycznie. Kucharz i fotograf odwalili kawał świetnej roboty.
@Arv_: To o co pytasz jest wyznacznikiem jakości pizzy rzymskiej (popularnie nazywanej włoską).

W przypadku pizzy neapolitańskiej stosuje się inne kryteria (certyfikowane składniki, sposób wypieczenia, smak i jakość ciasta również - ale zwracając uwagę na wypieczenie i smak rantów a nie spodu pizzy).

Odpowiadając na Twoje pytanie - ciasto na spodzie pizzy jest cienkie i przeźroczyste w smaku, tak żebyś mógł skupić się na jakości
i smaku dobranych składników. Wypieczone ranty