Aktywne Wpisy

Lolenson1888 +487
Nawiązując do tego wczorajszego wpisu, gdzie wywiązała się ciekawa dyskusja o tym, że Robert Makłowicz prywatnie nie jest wcale taki sympatyczny jak w mediach - jakie macie prywatne doświadczenia z polskimi celebrytami? xD U mnie tak:
1) Krzysztof Ibisz - miałem przyjemność zamienić słowo po koncercie w Radomiu, gdzie był konferansjerem. Po prostu mega gość, chyba moja ulubiona postać z kolorowych gazet
2) Kuba Wojewódzki - spotkany na stacji benzynowej. Szok,
1) Krzysztof Ibisz - miałem przyjemność zamienić słowo po koncercie w Radomiu, gdzie był konferansjerem. Po prostu mega gość, chyba moja ulubiona postać z kolorowych gazet
2) Kuba Wojewódzki - spotkany na stacji benzynowej. Szok,
źródło: FE64B69E-9077-4BD6-8308-8072DDE8BF81
Pobierz
michal-panicz +11
źródło: temp_file118440627767015163
Pobierz

źródło: comment_OUoTfGe2U5nZjIkRHR9UICd6T1VSjx28.jpg
PobierzTaguj też #ultrawidegaming #ultrawidemasterrace
źródło: comment_kt3NuajdNfNkdSyOqVZBm96nAvud4jtz.jpg
PobierzInna sprawa, monitory zagięte. Jest pewien niewygodny dla producentów temat, mianowicie zniekształcenie perspektywiczne, które wynika z tego ze gry są renderowane na płaszczyźnie a wyświetlane na krzywej powierzchni, przez co im większy i bardziej zagięty monitor tym imersja jest gorsza, a nie lepsza i jak na razie nikt nie podejmuje się rozwiązania tego problemu.
jedź myszką przez cały pokój
@graf_zero: Nie musisz pisać w cudzysłowie, to jest normalne pojęcie oznaczające wciągnięcie w grę. Chodzi o charakterystykę ludzkiego oka, które ma dużo lepszą sprawność w poziomie niż w pionie, dlatego, że ludzie zwykle patrzą na mniej więcej na tej samej wysokości, rzadko muszą patrzeć kompletnie w dół albo kompletnie w górę, za to często patrzą daleko na horyzont.
Po prostu ludzie mają bardziej poziomy widok ;-). Ale nie wiem
#profit