Aktywne Wpisy
Anetkia +604
Jako kobieta rzygam już feminatywami. Jestem psychologiem a coraz częściej słyszę "czy psycholoszka już przyjmuje?" Jestem CZŁOWIEKIEM a nie człowiekinią, jestem gościem a nie gościnią. Jestem też OSOBĄ (rodz. żeński), mężczyzna powinien być "OSOBEM"? Do jakiej patologii to prowadzi.
#feminatywy #bekazlewactwa #logikarozowychpaskow #zalesie
#feminatywy #bekazlewactwa #logikarozowychpaskow #zalesie
mirko_anonim +9
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Jestem szczery do bólu i moja różowa o tym wie a jednak ma pretensje. W rozmowie wyszło że jej powiedziałem, że jest z wyglądu przeciętna ale mi to nie przeszkadza bo ma dobre cechy. I ona teraz nie może tego przeboleć, mówi że to chyba nie ma sensu żebyśmy byli razem wtf. Sama dobrze wie że nie jest modelką wiec czego oczekuje, że będę mówił że jest?? Ja sie
Jestem szczery do bólu i moja różowa o tym wie a jednak ma pretensje. W rozmowie wyszło że jej powiedziałem, że jest z wyglądu przeciętna ale mi to nie przeszkadza bo ma dobre cechy. I ona teraz nie może tego przeboleć, mówi że to chyba nie ma sensu żebyśmy byli razem wtf. Sama dobrze wie że nie jest modelką wiec czego oczekuje, że będę mówił że jest?? Ja sie
trzymajcie kciuki, lece na weekend na Bieg Rzeznika
kontuzje nie byly dla mnie laskawe w tym roku,w lutym wylaczyly mnie na caly miesiac, w maju przebieglem mniej niz 80km z powodu kolejnej (a zaklada sie ze do ultra to spokojnie 80-100 na tydzien trzeba by robic), Rzeznik latwy nie jest a na dodatek ma lac:)
tak wiec bedzie wesolo, jesli ukoncze to chyba tylko sila woli a to jest najlatwiejszy bieg jaki zaplanowalem w te wakacje:)
a moze ktos z wykopkow tez bedzie biegl?
cala nadzieja ze deadlifty I przysiady polecone przez #mikrokoksy zadzialaja I nogi nie odpadna mi na podbiegach I zbiegach:)
#bieganie #biegrzeznika
trzeba bedzie zacisnac zeby I biec jakos, byle tylko krzywo nie stanac I nie zlapac jakiejs nowej kontuzji
3 ktore mam aktualnie mi wystarcza:)
I jak oceniasz trase? ktore odcinki byly dla ciebie najgorsze? ja sie szykuje ze po przepaku juz bedzie niezawesolo...
a pierwszy odcinek bez kijow, jest ok czy ciezko?
@wykopowy_brukselek: ach zazdroszczę. Pobiegłbym kiedyś, ale chyba brak mi odwagi :)