Aktywne Wpisy
tempyluj +48
Para lvl 30 na wynajmie za 3-3,5k z bombelkiem w drodze. Zarobki łączne 15-18k ale od niedawna, wcześniej było prawie połowę mniej i zaczynaliśmy od 0 więc niewiele mamy.
Jakie mamy perspektywy,
1. wziąć teraz coś pod Krakowem za 10k/metr
2. wziąć coś w Krakowie za 17k za metr i codziennie się modlić żeby nie stracić pracy albo nie zachorować na dłużej
3. czekać na bk0 która wejdzie albo nie wejdzie, albo nie będziemy się łapać bo zaraz będziemy mieć za duże zarobki i wtedy brać za 18k/ metr o ile nie będzie limitu na metr albo jak wejdzie to wtedy brać pkt. 1 ale za 12-13k.
4. wrócić do powiatowego i kupić mieszkanie za 6k za metr w wielkiej płycie i mniej zarabiać bo nie możemy zdalnie.
Jakie mamy perspektywy,
1. wziąć teraz coś pod Krakowem za 10k/metr
2. wziąć coś w Krakowie za 17k za metr i codziennie się modlić żeby nie stracić pracy albo nie zachorować na dłużej
3. czekać na bk0 która wejdzie albo nie wejdzie, albo nie będziemy się łapać bo zaraz będziemy mieć za duże zarobki i wtedy brać za 18k/ metr o ile nie będzie limitu na metr albo jak wejdzie to wtedy brać pkt. 1 ale za 12-13k.
4. wrócić do powiatowego i kupić mieszkanie za 6k za metr w wielkiej płycie i mniej zarabiać bo nie możemy zdalnie.
ricardo +455
#majtczak #wypadek #polska #prawo
Poprzednie znalezisko spadło, także chyba trzeba dodać nowe.
Tak oto wygląda Elżbieta Viroux-Benmansour z kancelarii Viroux & Partners. Domaga się ona w imieniu Majtczaka odszkodowania od mediów, które określały go jako sprawce tragedii. „Implikuje to w przestrzeni publicznej wniosek, jakoby Sebastian Majtczak był odpowiedzialny za przedstawiony w tle spalony samochód w opisywanym wypadku".
1. Nie, nie jest to obrona w sprawie karnej. To Majtczak oskarża media o pisanie o nim jako o sprawcy i domaga się za to $$$
Poprzednie znalezisko spadło, także chyba trzeba dodać nowe.
Tak oto wygląda Elżbieta Viroux-Benmansour z kancelarii Viroux & Partners. Domaga się ona w imieniu Majtczaka odszkodowania od mediów, które określały go jako sprawce tragedii. „Implikuje to w przestrzeni publicznej wniosek, jakoby Sebastian Majtczak był odpowiedzialny za przedstawiony w tle spalony samochód w opisywanym wypadku".
1. Nie, nie jest to obrona w sprawie karnej. To Majtczak oskarża media o pisanie o nim jako o sprawcy i domaga się za to $$$
- Te "wkręty" do mocowania kierownicy na biurku są specjalnie takie ośmiokątne? Jest do tego jakiś klucz, którego jeszcze może nie znalazłem, czy ręką jak aktualnie zrobiłem?
- Jak ją najlepiej skonfigurować pod etsa2 ? Próbowałem z programem logitecha, ale znacznie lepiej jest bezpośrednio z etsa - najbardziej interesuje mnie kąt obrotu, aktualnie mam 1,5 obrotu, czyli tak jak jest realistycznie, niestety wirtualna kierownica obraca się wolniej przy większych skrętach, co mnie denerwuje mocno, da się to ogarnąć?
- Jak u Was jest z Force Feedback? Ustawiam go z poziomu gry i przypomina on trochę jakby coś uderzało w kierownicę, wydaje dziwny dźwięk stukania i trochę wibracji czy jest to normalne, czy muszę zwracać kierownicę? Da się jakoś ustawić aby był on równomierny? Im większy skręt tym większy opór czuję.
Z góry dzięki za pomoc i pozdrawiam!
#ets2 #pcmasterrace #logitech #ets2mp #gry #steam #pomocy
2 ustawiłeś w ustawieniach sterownika na 900°? w ets jeszcze pobaw się suwakiem od liniowości osi
3 ffb w ets jest bardzo słaby
2. jakiego uzywasz tego oprogramowania logitecha? do kierownic bdb jest logitech profiler ciezko juz jest go pobrac bo logitech nie wspiera juz tej wersji ale jset bardzo dobry do konfuguracji kierki
1. podłączam kierownice, następuje kalibracja
2. włączam ets2
to kierownica działa na 90*, natomiast:
1. podłączam, kalibracja
2. włączam profiler Logitecha (Logitech Gaming Software, wygląda na stary - 5.10 wersja) i od razu po uruchomieniu wyłączam go włącznie z