Aktywne Wpisy

Ehhhhh, taka by wystarczyła dla chłopa, byle tylko była wierna i nie wyzywała od bambusów
#sebcel #szaramyszkadlaanonka
#sebcel #szaramyszkadlaanonka
źródło: xd
PobierzMoja przygoda z inwestowaniem zaczęła się przypadkiem pod koniec czerwca 2025. Dotychczas byłem pod wpływem teorii Krzysztofa Karonia, który głosił jakoby cały rynek kapitałowy to spekulacja i manipulacja przez wielkich graczy. Miałem myślenie, że giełda to morze w którym rekiny zawsze pozjadają płotki, nigdy odwrotnie.
Każdy gadał o inwestowaniu, XTB było wszędzie na YT.
A to kupię sobie jakieś ETF za parę złotych i zobaczymy co się stanie.
Wpadłem w ciągłe śledzenie, dopłacałem coraz
Każdy gadał o inwestowaniu, XTB było wszędzie na YT.
A to kupię sobie jakieś ETF za parę złotych i zobaczymy co się stanie.
Wpadłem w ciągłe śledzenie, dopłacałem coraz

Laptop jest dość stary(5 lat prawie). Może go rozbiore jeszcze raz chociaż nie jestem into naprawa komputerow. Zauwazyłem ze różny nacisk na dolną lewą część obudowy ma wpływ na to wyświetlanie czarnego ekranu. Zdjęcie z neta co jest na płycie w dolnym lewym rogu albo prawie po środku na dole.
Może ktoś mi podpowiedzieć o co chodzi.
#komputery #laptopt #asus
źródło: comment_DDX2JH5cuN5c4n8IbmsdPwZPq40GMcDd.jpg
Pobierz@skinnydog: sprawdze, bo tu wystarczy pare śrubek :S
Czyszczenie stykow pewnie nic nie da w takiej sprawie?
@razenas: Pewnie da jak kurz ale rozpatrz sprawdzenie RAM. Ja po prostu kiedyś miałem podobnie. Wymieniłem.
Swoja droga moglbys przetestowac hdd i wyslac ss skanu?
@Amarachi: jakis konkretny program?
A o do screenow to poki co takie cos z HD tune (zrobilm tezszybki error skan bo ten normalny szedłby z 2h pewnie) i wszystko na zielono
źródło: comment_Jj6YdEEVw9QtV65x1sXWjuBB05po5pWZ.jpg
Pobierzźródło: comment_eUtiOctyA3cePUmzAQCeY2KvxDwz31Et.jpg
PobierzDysk poszedl dobrze(nie zrobilem screena bo rano nie mialem czasu I zapomnialem) sprobuje reszte ych co napisales