Wpis z mikrobloga

Wczoraj w #modameska dodałem ten wpis: https://www.wykop.pl/wpis/24480749/kupilem-garnitur-w-zara-bylem-wczesniej-w-bytom-i-/87727557/#comment-87727557 Dziękuje za wszystkie komentarze, tylko upewniliście mnie w przekonaniu, że to nie był dobry wybór ( ͡° ͜ʖ ͡°) Poniżej zdjęcia garnituru z Vistuli, spodnie wg. mnie są ok, natomiast marynarkę lekko bym wytaliował, chociaż sprzedawca twierdził, że z tyłu jest jaki najbardziej ok. Poduszki na barkach tragedia, ale z tego co wiem to wszystkie tak mają. Dalej daleko do ideału, ale chyba lepiej niż wczoraj? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
zavisha - Wczoraj w #modameska dodałem ten wpis: https://www.wykop.pl/wpis/24480749/k...

źródło: comment_ZNEKr7iV3GXaoRHnmyYmNNYJV14y1Kjx.jpg

Pobierz
  • 20
  • Odpowiedz
natomiast marynarkę lekko bym wytaliował, chociaż sprzedawca twierdził, że z tyłu jest jaki najbardziej ok

@zavisha: Sprzedawca gówno tam wie (po prostu chce ci wcisnąć towar). Marynarka jest zbyt szeroka w barkach i za szeroka w pasie (ale to już kwestia gustów, mi się nie podobają po prostu takie plandeki)

No, ale do takich butów to nic dobrze nie będzie wyglądało ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@AlabamaMama: dajcie spokój z tymi butami. Sklepowe, w trampkach miałem mierzyć? Ze szeroka w pasie to wiem, z barkami jest taki problem, ze w mniejszej wyglądam jak Ci goście z japan style. Wszystkie polskie garnitury maja gąbki na barkach z tego co wiem.
  • Odpowiedz
@zavisha: To zależy. Miesiąc temu kupiłem garniak w Bytomiu (SCC, Katowice), slim, wzrost 1.86 (dokładnie). Sklep jednak jest stosunkowo nowy i mają krawcowe na miejscu. Jeżeli jesteś zainteresowany fotę mogę ci podesłać na PW.

W dodatku trafiłem na #cebuladeals ()
  • Odpowiedz
@suszin: Nie powiedziałbym, że sporo. Jedynie kolekcja studniówkowa i biznes mix, ale ten to ma tylko 10% domieszki, llepiej się sprawdzi nawet niż wełna 100% do codziennego użytku. Patrząc na nową kolekcję to wszystkie są z wełny 100%, do tego mają ładne szerokie klapy i dobrą linię ramion.
  • Odpowiedz
@suszin: factory to chyba są outlety? To mogli mieś mały wybór. Te 10% poliestru nie jest złe, mniej się gniecie przez to, a komfort praktycznie ten sam co w 100% wełnie.
  • Odpowiedz
@AllOver: Tak outlet. Wybiorę się jeszcze do ich drugiego salonu w Poznaniu może tam będzie większy wybór.
Niby 10% to nie dużo ale różnice czuć, materiał nie jest tak lekki i miły w dotyku jak 100% wełna.
  • Odpowiedz