Wpis z mikrobloga

#rosja ##!$%@? #heheszki #googlemaps ##!$%@?
Obejrzałem właśnie na głównej filmik jakiegoś rosjanina który porównuje miasteczko w Rosji i w Polsce i twierdzi, że Rosja to syf a w Polsce pieknie. Z ciekawości odpaliłem sobie google maps i wybrałem średniej wielkości miasteczko gdzieś w Rosji.

Moją uwagę przykuła ta część miasta. Skojarzyło mi się to od razu z amerykańskimi osiedlami domków jednorodzinnych gdzie ulice są tak ładnie rozmieszczone więc myślę sobie: Ale chłop #!$%@?. Będzie elegancko!
C.....a - #rosja ##!$%@? #heheszki #googlemaps ##!$%@?
Obejrzałem właśnie na głównej...

źródło: comment_PcXunfc3GxRfHsVaDI4IEpwu0fGZsxF0.jpg

Pobierz
  • 113
  • Odpowiedz
@kochamcieKK2:

Kiedyś z buta łaziłem po Krakowie.
Gdzieś w okolicy szpitala Rydygiela natknąłem się na zgrupowanie blaszanych chatek.
Prawie jak u murzynów tylko nikt nie sprzedał blachy i nie ulepił chatki z gliny.
  • Odpowiedz
A jak jest na Ukraini?

@JanuszTypowyMolibdenowy: Bidnie, ale takiego nasilenia ruder jak w Rosji nie trafiłem. Zresztą w jakims rosyjskim programie jeden Rosjanin przyznawał, że na Ukrainie bardziej mają wyrobiony nawyk dbania o dom i jego otoczenie niż w Rosji.
  • Odpowiedz
@Coliflor: moje rejony ( ͡º ͜ʖ͡º). Prawie wszystkie "odnogi odchodzące w Radomiu od Okulickiego wyglądają STRASZNIE czyli podobnie jak te z pod linku! Jeszcze gorzej jest w rejonach po stronie Wernera. Nie jestem radomianinem i nigdy nie będę . Pochodzę północno-zachodniej PL i w życiu nie widziałem tak zaniedbanego miasta , bez centrum , bez starówki, bez niczego. Radom to taka wieś z ul Żeromskiego ,
  • Odpowiedz