Ja jebię ale mnie #!$%@?ą wszelkiej maści wybrańcy bogów w tym kraju, kopałbym ich jak kurczaki. Chcesz zacząć coś robić, nie wiem #!$%@? pomóc wieśniakom, dołączyć do gildii, srać psa jak sra, cokolwiek i zadasz #!$%@? w karczmie pytanie
Witam, chcę zabić wilki na pastwisku. Czy lepiej użyć miecza czy łuku? Pozdrawiam.
to po 10 sekundach masz Witam w kolonii! Ten temat był już poruszany w tawernie! Jako, że jesteś nowy, a do mnie należy dbanie o nowych, to tym razem skończy się tylko na jebnięciu w ryj ale w przyszłości CZYTAJ WPISY W DZIENNIKU. Pozdrawiam, bezimienny bohater Myrtany. Chcesz zacząć chodzić na wilki? Super! Tylko pewnie masz ręce te same od urodzenia, które niestety po 2-3 ciosach w wilka ci się #!$%@?ą więc musisz #!$%@?ć level i nauczyć się siły u Diego za 9000 punktów nauki, do tego pancerz z smoczych łusek za 5000zł (dostępne na farmie Onara), no i runy mierzące pokonany dystans, manę oraz ilość całusów na dupie Gomeza, bo inaczej jest ryzyko zawału. Przeczytaj też koniecznie poradnik Cor Angara(niestety niedostępny w formie książki ale możesz kupić ode mnie zwój za 9999 sztuk złota) o trzymaniu miecza, bo z bronią nie ma żartów i głównym błędem większości początkujących jest trzymanie miecza jędnoręcznego dwiema dłońmi. Jeżeli chcesz zabić do 6-8 wilków to wystarczy takie duże magiczne ostrze na smoki za 5000 sztuk złota ale jeżeli 10 wilków i więcej to potrzebujesz już miecza URIZIEL z rudy i pełzaczowej sieci, jeden leży w orkowych ruinach. Używałem go w Górniczej Dolinie jak przebijałem serca szamanów więc to solidny sprzęt, będzie służył latami. Mam nadzieję, że pomogłem, pozdrawiam!
EH PANOWIE CORAZ WIĘCEJ AMATORÓW SIĘ PCHA DO ZABAWY HEHE MAM NADZIEJĘ, ŻE PRZEJDZIE TA NOWELIZACJA USTAWY I NA POTWORY BĘDZIE MOŻNA CHODZIĆ TYLKO Z LICENCJĄ BO SERIO NIEKTÓRZY NIE MAJĄ ANI DOŚWIADCZENIA ANI WYOBRAŹNI I NA PRZYKŁAD ATAKUJĄ ZWYKŁEGO WILKA SREBRNYM MIECZEM
hehe pamiętacie Nerevaryjczyk, Czempion Cyrodiil jak byliśmy w IV erze na zlocie bohaterów Tamriel w Białej Grani? XD Co tam się działo to głowa mała!!! Całe życie z wybrańcami XDDD KTO MA WIEDZIEĆ TEN WIE XD #pasta
Właśnie przyjechał do mnie znajomy z Polski, a że piątek, to otworzyliśmy wino. Potem jedziemy na strzelnicę jego autem. Pozdrowienia z #emigracja Trzymajcie się tam jakoś w tej Polsce!
Witam, chcę zabić wilki na pastwisku. Czy lepiej użyć miecza czy łuku? Pozdrawiam.
to po 10 sekundach masz
Witam w kolonii! Ten temat był już poruszany w tawernie! Jako, że jesteś nowy, a do mnie należy dbanie o nowych, to tym razem skończy się tylko na jebnięciu w ryj ale w przyszłości CZYTAJ WPISY W DZIENNIKU. Pozdrawiam, bezimienny bohater Myrtany.
Chcesz zacząć chodzić na wilki? Super! Tylko pewnie masz ręce te same od urodzenia, które niestety po 2-3 ciosach w wilka ci się #!$%@?ą więc musisz #!$%@?ć level i nauczyć się siły u Diego za 9000 punktów nauki, do tego pancerz z smoczych łusek za 5000zł (dostępne na farmie Onara), no i runy mierzące pokonany dystans, manę oraz ilość całusów na dupie Gomeza, bo inaczej jest ryzyko zawału. Przeczytaj też koniecznie poradnik Cor Angara(niestety niedostępny w formie książki ale możesz kupić ode mnie zwój za 9999 sztuk złota) o trzymaniu miecza, bo z bronią nie ma żartów i głównym błędem większości początkujących jest trzymanie miecza jędnoręcznego dwiema dłońmi. Jeżeli chcesz zabić do 6-8 wilków to wystarczy takie duże magiczne ostrze na smoki za 5000 sztuk złota ale jeżeli 10 wilków i więcej to potrzebujesz już miecza URIZIEL z rudy i pełzaczowej sieci, jeden leży w orkowych ruinach. Używałem go w Górniczej Dolinie jak przebijałem serca szamanów więc to solidny sprzęt, będzie służył latami. Mam nadzieję, że pomogłem, pozdrawiam!
EH PANOWIE CORAZ WIĘCEJ AMATORÓW SIĘ PCHA DO ZABAWY HEHE MAM NADZIEJĘ, ŻE PRZEJDZIE TA NOWELIZACJA USTAWY I NA POTWORY BĘDZIE MOŻNA CHODZIĆ TYLKO Z LICENCJĄ BO SERIO NIEKTÓRZY NIE MAJĄ ANI DOŚWIADCZENIA ANI WYOBRAŹNI I NA PRZYKŁAD ATAKUJĄ ZWYKŁEGO WILKA SREBRNYM MIECZEM
hehe pamiętacie Nerevaryjczyk, Czempion Cyrodiil jak byliśmy w IV erze na zlocie bohaterów Tamriel w Białej Grani? XD Co tam się działo to głowa mała!!! Całe życie z wybrańcami XDDD KTO MA WIEDZIEĆ TEN WIE XD
#pasta
Komentarz usunięty przez autora