Aktywne Wpisy
Miarki, pijcie że mną kompot. Różowa właśnie dzwoniła se urodziła więc zostałem ojcem i z tej okazji pije sobie w----y.
Phantom-Zero +1
#gotowanie Co robicie z mięsem od rosołu? Nie lubie go a mieszkam sam. Macie jakieś patenty żeby go nie zmarnować?
Wsparcie dla parady: https://pomagam.pl/parada2017 (już 70k!) #warszawa #neuropa #4konserwy #lgbt #homoseksualizm #zwiazki
@spidero: ( ͡° ͜ʖ ͡°)
"A PO CO MJE TO, A NA CO TO? W DOMACH NA DUPACH NIECH SIEDZO A NIE. DOBRZE MUWIE WALDUŚ? AFISZANCI J----I, DOBRA KOŃCZĘ BO PROCESJA JEST"
Ok mieć to wszystko w dupie czy śmieszkować, ale to jest czyste januszostwo. Takie "po co to na co to
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
@KokiX: bierz i idź, zapewniam, ze nikt cie nie wyprosi. Czy moze wolisz metody feminazistek: siedzieć na dupie i narzekać, ze ktoś za ciebie nie robi i to jest niesprawiedliwość?
@Haradrim: a jak jeden wrzuca cos o polityce to znaczy ze ma isc na forum dotyczace polityki? czy mozna tu wrzucac co sie chce, a jak komus nie odpowiada to nie czyta lub wrzuca na czarna liste? czy twoj ptasi mozg tego nie pojmuje faszysto?
@vikinggg: Pod płaszczykiem tolerancji obrażasz innych i wmawiasz nienawiść. Nie wysyłam nikogo do gazu, nie każę siedzieć w domu, nie wyrażam obrzydzenia. Tylko powiedziałam że nie rozumiem. A ty w grzecznych słowach każesz mi zamknąć mordę i siedzieć cicho bo zadaję pytanie i próbuję zrozumieć motywy.
To nie geje sami w sobie ale ludzie tacy jak ty powodują że istnieje
Komentarz usunięty przez autora
Wyjaśnienie terminów:
homoseksualizm- pociąg do osobników tej samej płci. Dzieli się na gejów i lesbijki
biseksualizm- pociąg do osobników obu płci (skrajności)
aseksualizm- brak pociagu seksualnego
@artpop: To może też się zapiszę xD
@abcde: @Naxster Możesz :) Mają członkostwa, statuty etc. http://bearsofpoland.pl/pl/statut-stowarzyszenia/
Celem Stowarzyszenia jest:
- prowadzenie działań związanych z edukacją, w szczególności edukacją społeczną na rzecz tolerancji wobec zjawiska homoseksualności,
@abcde: szkoda ze wlasnie ty w tym momencie zrobilas z siebie pokrzywdzoną zaatakowaną przez działacza lgbt. tylko ja nie jestem działaczem tylko rozumiem o co walczą i wspieram jako pelni hetero.