Wpis z mikrobloga

mam kolezanke Polkę, inteligenta zwykla dziewczyna wiele osob wie ze jest Polką i nikomu to nie przeszkadza, ale nie macha flaga w pracy i nie ma potrzeby sie z tym afiszowac tak jak ja nie mam sie ochoty afiszowac z flaga kosmopolity (o ile istnieje), dla mnie takie osoby z marszy to ta gorsza strona patriotyzmu

@spidero: ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@artpop: To jest cudowne jak cały ten s---------y portal, na co dzień wyzywający każdego od Janusza natychmiastowo zapuszcza wąsy i ciążę spożywczą krzycząc
"A PO CO MJE TO, A NA CO TO? W DOMACH NA DUPACH NIECH SIEDZO A NIE. DOBRZE MUWIE WALDUŚ? AFISZANCI J----I, DOBRA KOŃCZĘ BO PROCESJA JEST"

Ok mieć to wszystko w dupie czy śmieszkować, ale to jest czyste januszostwo. Takie "po co to na co to
  • Odpowiedz
dlaczego na paradzie RÓWNOŚCI nie zobaczymy flagi osób heteroseksualnych? Przecież jakbyście chcieli pokazać, że jesteście równi wobec preferencji większości to normalną rzeczą powinno być zaproszenie osób "hetero".

@KokiX: bierz i idź, zapewniam, ze nikt cie nie wyprosi. Czy moze wolisz metody feminazistek: siedzieć na dupie i narzekać, ze ktoś za ciebie nie robi i to jest niesprawiedliwość?
  • Odpowiedz
@artpop: No właśnie, cały czas przyklejacie sobie etykietki na siłę. Słyszałeś o subkulturze hetero kobiet lubiących umięśnionych facetów? A widziałeś ich flagę. Pewnie nie. Bo czegoś takiego nie ma. Jak ktoś jest gejem to ok ale o co chodzi? Czy ostatnio jest to zbyt mało wyjątkowe że trzeba się czymś jeszcze bardziej wyróżnić? No kompletnie nie rozumiem czemu to ma służyć. Może po prostu osoby homoseksualne są już generalnie akceptowane
  • Odpowiedz
Weźcie sobie, nie wiem jakieś forum załóżcie albo grupe na facebook i tam informuj innych gejów o tego typu rzeczach bo tej grupy te rzeczy dotyczą

@Haradrim: a jak jeden wrzuca cos o polityce to znaczy ze ma isc na forum dotyczace polityki? czy mozna tu wrzucac co sie chce, a jak komus nie odpowiada to nie czyta lub wrzuca na czarna liste? czy twoj ptasi mozg tego nie pojmuje faszysto?
  • Odpowiedz
@abcde: Trochę tego nie rozumiesz. To jest flaga-logo ich klubu. Niektórzy mężczyźni, którzy nie wyglądają jak typowy twink/jock, mają problem ze znalezieniem kogoś - taka organizacja po prostu zrzesza ludzi o danym kształcie. W sporej ilości gejowskich klubów jest zazwyczaj muzyka pop/klubowa/jest pełno młodych twinków. A takie grupy robią imprezy, grille, organizują wycieczki, obozy, piją p--o etc.
  • Odpowiedz
@artpop: po jaką cholerę miałbym się afiszować z moją aseksualnością? (już pomijając w ogóle sens pokazywania świat w co lubię wsadzać, albo co lubię mieć wsadzane....)
  • Odpowiedz
bedziesz rozmawial jak z czlowiekiem a nie wysylal do gazu

@vikinggg: Pod płaszczykiem tolerancji obrażasz innych i wmawiasz nienawiść. Nie wysyłam nikogo do gazu, nie każę siedzieć w domu, nie wyrażam obrzydzenia. Tylko powiedziałam że nie rozumiem. A ty w grzecznych słowach każesz mi zamknąć mordę i siedzieć cicho bo zadaję pytanie i próbuję zrozumieć motywy.
To nie geje sami w sobie ale ludzie tacy jak ty powodują że istnieje
  • Odpowiedz
UWAGA UWAGA, TAK DLA ODMIANY KOMENTARZ ZAWIERAJĄCY WARTOŚCIOWĄ TREŚĆ:

Wyjaśnienie terminów:
homoseksualizm- pociąg do osobników tej samej płci. Dzieli się na gejów i lesbijki
biseksualizm- pociąg do osobników obu płci (skrajności)
aseksualizm- brak pociagu seksualnego
  • Odpowiedz
To nie geje sami w sobie ale ludzie tacy jak ty powodują że istnieje dyskryminacja. Bo wszyscy patrzą przez pryzmat wypowiedzi takich jak twoja, gdzie za najmniejszy wyraz odmiennego zdania jest się opluwanym jadem w uprzejmej otoczce pod pretekstem tolerancji.

@abcde: szkoda ze wlasnie ty w tym momencie zrobilas z siebie pokrzywdzoną zaatakowaną przez działacza lgbt. tylko ja nie jestem działaczem tylko rozumiem o co walczą i wspieram jako pelni hetero.
  • Odpowiedz
@artpop: wewnętrzna homofobia wśród osób homoseksualnych - omfg lol rofl. Czy to nie jest wypieranie rzeczywistości w najczystszej postaci ? Jak było mi wszytko jedno odnośnie tych dziwnych przemarszów, tak teraz mam wrażenie, że te marsze to tylko próba jakiegoś udowodnienia kto jest bardziej homo. Miazga.
  • Odpowiedz