Aktywne Wpisy

JayM +305

kot_kustosz +110
Z takich #!$%@? rzeczy to zrobiłam sobie sama tatuaż na stopie XD
Foto efektu końcowego w kom
tag: #kotkustosz
ig: https://www.instagram.com/kot_kustosz/
#pokazkota #tworczoscwlasna #kitku #rysujzwykopem #humorobrazkowy #koty #heheszki #chwalesie #pokazmorde
Foto efektu końcowego w kom
tag: #kotkustosz
ig: https://www.instagram.com/kot_kustosz/
#pokazkota #tworczoscwlasna #kitku #rysujzwykopem #humorobrazkowy #koty #heheszki #chwalesie #pokazmorde
źródło: 20230324_180526
Pobierz

Natrafiłam na pewnym forum na serię spamowych wisów reklamujących świetnego dietetyka i terenera personalnego. Nowe konta na kilku forach, seria wypowiedzi "kopiuj - wklej" z tym samym tekstem reklamowym. Wynalazłam potem jego profil na fb - reklamuje się jakoby studiował w radomskiej handlówce (swoją drogą super poziom uczelni skoro wypuszcza takich Januszy marketingu w świat. Poziom mniej więcej Solgazu) no i fajny z niego dietetyk po handlówce...
Na swojej stronie (wyglądającej swoją drogą jak jakiś scam) reklamuje jak to na jego diecie i suplementacji różowe chudną po 33 kilo w trzy miesiące, wszystko o czywiście okraszone fotkami przed/po. A z niebieskich w miesiąc diety i supli robi drugich Pudzianów. Poszukałam kilku lasek z jego foto-przemian i oczywiście wyszukiwanie w grafice google pokazuje mi jakieś zagraniczne blogerki które z naszym Januszem raczej nie mają nic wspólnego... Cóż, napisałam do kilku z nich i ciekawa jestem rozwoju wypadków. Do naszego Januszka też napisałam udając zainteresowanie kuracją.
Nie cierpię chamstwa i złodziejstwa
CDN
@Ocica: A już po zafunduj mu taką reklamę a żeby popamiętał -> znalezisko (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
źródło: comment_euVlYGe1KKlOVAweSJeRKdkrOKHkZ8l1.jpg
PobierzPrzykładowe 3 miesiące mają 91 dni, średnie zapotrzebowanie dość aktywnej kobiety 2400 kcal
91 x 2400 = 218400 kcal - zapotrzebowanie na 3 miesiące
1kg tłuszczu to 7000 kcal
33 x 7000 = 231000 kcal
218400 - 231000 = -12600 kcal /3 = do spożycia -4200 kcal miesięcznie
Czyli w program wchodzą chyba jakieś amputacje xDDDDDDDDDDDDDDDDD
źródło: comment_Gjls5TZGje2VHPu0indlzn7ZVZb7Oxq5.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora