Aktywne Wpisy
krucjan +17
Czasem se myślę, że to w sumie jest p----------e, że udało mi się dojść do zżerania takich porcji, a jak sobie myślę, że są jeszcze zawodnicy, co potrafią zjeść 2x tyle jeszcze to w ogóle mózg staje. Nie wyobrażam sobie, że kiedyś będę w stanie osiągnąć taki poziom, ale z drugiej strony rok temu też sobie nie wyobrażałem, że dzisiaj będę w stanie zjeść tyle co zjadam. Czas pokaże.
#jedzzkrucjanem
#jedzzkrucjanem
Devih +2
Dodam, że "naszej" pizzy praktycznie nie da
Mmm, najlepsze espresso to tylko we Włoszech, tak samo pizza, nigdzie takiej nie ma, sypią tam k---a magiczny proszek do ciasta xD
Co pizzeria we Włoszech to inna pizza, ja już nawet nie piszę o innych miastach bo to nie ma sensu. W tym kraju każdy, każdego jedzie, że jego pizza jest tą najbardziej klasyczną, a przepis to podobno dostała jego praprapraprababcia od samego jezusa który zamienił
No i? W jaki sposób zmienia to fakt, że oni potrafią robić pizzę nawet, gdy się kłócą o pierdoły, a
@fantastyczny_pan_lis: gdzie?
Komentarz usunięty przez moderatora
To nie jest złe dopóki nie ma w okolicy żadnej alternatywy, gdzie można zjeść dobrą pizzę drożej. Póki co nie miałem z tym problemu.