Dodatkowo, dbając o naszych obserwujących lądujesz na czarnolisto. Nie będziemy dawać miejsca do dyskusji ludziom używającym argumentów ad-hitlerum i ad-zsrr.
A czymże sobie zasłużył Mirek, że rozsierdził "Liberalnych Demokratów"? ( ͡º͜ʖ͡º) ... ad-hitlerum i ad-zsrr??? XD Tego możesz dowiedzieć się tu + print screen gdyby usunęli + plus oczywiście polecam przeczytanie wpisu rozpoczynającego ten histeryczny skowyt.
Podsumowując
Piękne projekcje przemieszane z urojeniami.
( ͡°͜ʖ͡°)
No cóż punktowanie przekłamań, kłamstw, manipulacji i ignorancji tak zwanych "liberalistów" (cudzysłów celowy) może prowadzić do cenzury niewygodnej tresci. W dobie nachalnej pro-Unijnej nagonki propagandowej wszelkie głosy zachaczające o "myślozbrodnię" stają się prawie przestępstwem przeciw miłującym "pokój" multikulturalizm, "jedność europejską" i inne wydumane wartosci, zielonym ludzikom Brukseli.
Istnieją polskojezyczne (nie polskie) środowiska gotowe zaprzedać interesy krajowe w struktury wrogie, obce i poza naszą kontrolą. Jako zwykłemu obserwatorowi ciężko mi walczyć z całą machiną folksdojczy i innych sprzedawczyków ale lubię od czasu do czasu wbić szpileczkę w lewackie dupsko tak by zapiekło neo-marksistów (⌐͡■͜ʖ͡■)
W brew mylącej nazwy stowarzyszenia "Liberalni Demokraci" i szeroko pojętego wycierania sobie mordy angażem w "ruch wolnościowy"... czy wiecie czym jest liberalizm?
Liberalizm (łac. liberalis – wolnościowy, od łac. liber – wolny) – ideologia i kierunek polityczny, według którego wolność jest nadrzędną wartością, ma charakter indywidualistyczny i przeciwstawia się kolektywizmowi. Innymi wartościami cenionymi przez liberałów są wartości demokratyczne i prawa obywatelskie czy własność prywatna i wolny rynek.
Czy zapaliła się czerwona lampka w głowie? Co ma wspólnego wolność wypowiedzi z cenzurą wypowiedzi przez LD? Czemu LD jest przeciwna indywidualnym zdaniom Mirków? Czemu LD wspiera Unijny zamordyzm, obce interesy na rzecz fikcyjnej "wspólnoty" rządzonej totalitarnie?
Na te pytania proszę sobie odpowiedzieć samemu.
Czy to jest "liberalizm"? Ja ZNAM pewnego wielkiego liberała... z historii Polskiej.
A nazywał się...
...Tadeusz Kościuszko Człowiek ten walczył o wyzwolenie Polski spod obcego wpływu. Tak abyśmy mogli żyć w pokoju w niezależnym państwie. Brał też udział w amerykańskiej Wojnie Secesyjnej.
I tu chcę przytoczyć pewną znamienną historię.
Podczas pobytu Kościuszki w U$A. Odwiedził go wódz Indian, Little Turtle syn matki z plemienia Mohikanów i ojca z plemienia Miami. Jakie w tamtych czasach panowały stosunki między Indianami a białymi / czy Europejczykami... nie trudno się domyślić. Mimo tego Kościuszko przyjął wodza ciepło. Podarował mu parę pistoletów wraz z instrukcją ich użycia
Te dwa pistolety darowuję tobie abyś miał się czym bronić, przeciw każdemu, kto będzie chciał ciebie (twój lud) podbić.
@FlaszGordon: Nie ma co się nimi przejmować, mają standardowy neuropejski zasięg 25-70 plusików na Mirko w zależności od stopnia mobilizacji. To już nie jest pisk ani kwik, to już jest skowyt.
@FlaszGordon: a poza tym bolszewicka władza Kaczyńskiego jest równie demokratyczna, co władza demokratycznie wybranego Hitlera, i winna być zniszczona, czyli uprawnione jest jej obalenie.
@jack-lumberjack: Lista była na szybko i na czuja :) Raczej nic stałego czego bym urzywał bo rzadko wołam konkretnych ludzi (zważywszy że mało się udzielam w #polityka ( ͡°͜ʖ͡°) )
@LiberalniDemokraci: do waszej wiadomosci jesli czytacie. Chyba nie liczycie ze będę tolerował wasze wpisy pod własnym postem gdy sami mnie cenzorujecie? ( ͡º͜ʖ͡º) Tłumaczcie się na
@meretz: Zmieniam kolory co sezon XD Bordo jestem głównie dla tego praktycznie brak tem. politycznych. Z czego jestem osobiście dumny :3 Teoretycznie mógł bym nią napieprzać jak leci i znowu bym był w top 20 rankingu ale wychodzę z założenia ze tego kału za dużo na Wypoku.
Oskarżasz @LiberalniDemokraci o cenzurę wypowiedzi Dlaczego samemu nie tolerujesz wypowiedzi LD i wprowadzasz cenzurę usuwając tą odpowiedź? Widocznie była trafna skoro postanowiłeś ją ocenzurować.
Powołujesz się przy tym na zasadę "oko za oko, ząb za ząb" ze Starego Testamentu Czyżbyś nie uznawał Nowego Testamentu który mówi:
38 Słyszeliście, że powiedziano: Oko za oko i ząb za ząb! 39 A Ja wam powiadam: Nie stawiajcie oporu złemu. Lecz jeśli cię kto
@FlaszGordon: Jeden obrazek na końcu wpisu, a tyle bólu dupy u wielbiących eurokomunizm pseudoliberałów (zapewne to jakieś niedobitki z młodzieżówek PO i Nowoczesnej) xD
@LiberalniDemokracji: Wy na poważnie z tym gunwostowarzyszeniem czy tylko tak, żeby dotacje wpadły? P.S Zmieńcie nazwę na PseudoliberalniD***kraci, bo wprowadzacie niezdrowe zamieszanie w nazewnictwie.
@retall: Nie tolerujesz mojej decyzji ale nie masz nic przeciw temu by LD stosowało cenzurę.
Skąd w tobie ta hipokryzja?
Jak widzisz mimo, że nie zgadzam się z twoimi zarzutami i uważam je za obraźliwe jakoś jeszcze tu siedzą. Z drugiej strony LD zablokowała mi dostęp do pisania pod ich postami. Wielcy "liberalisci" ( ͡°͜ʖ͡°)
~ @LiberalniDemokraci:
A czymże sobie zasłużył Mirek, że rozsierdził "Liberalnych Demokratów"? ( ͡º ͜ʖ͡º) ... ad-hitlerum i ad-zsrr??? XD
Tego możesz dowiedzieć się tu + print screen gdyby usunęli + plus oczywiście polecam przeczytanie wpisu rozpoczynającego ten histeryczny skowyt.
Podsumowując
( ͡° ͜ʖ ͡°)
No cóż punktowanie przekłamań, kłamstw, manipulacji i ignorancji tak zwanych "liberalistów" (cudzysłów celowy) może prowadzić do cenzury niewygodnej tresci.
W dobie nachalnej pro-Unijnej nagonki propagandowej wszelkie głosy zachaczające o "myślozbrodnię" stają się prawie przestępstwem przeciw miłującym "pokój" multikulturalizm, "jedność europejską" i inne wydumane wartosci, zielonym ludzikom Brukseli.
Istnieją polskojezyczne (nie polskie) środowiska gotowe zaprzedać interesy krajowe w struktury wrogie, obce i poza naszą kontrolą.
Jako zwykłemu obserwatorowi ciężko mi walczyć z całą machiną folksdojczy i innych sprzedawczyków ale lubię od czasu do czasu wbić szpileczkę w lewackie dupsko tak by zapiekło neo-marksistów (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
W brew mylącej nazwy stowarzyszenia "Liberalni Demokraci" i szeroko pojętego wycierania sobie mordy angażem w "ruch wolnościowy"... czy wiecie czym jest liberalizm?
Liberalizm (łac. liberalis – wolnościowy, od łac. liber – wolny) – ideologia i kierunek polityczny, według którego wolność jest nadrzędną wartością, ma charakter indywidualistyczny i przeciwstawia się kolektywizmowi. Innymi wartościami cenionymi przez liberałów są wartości demokratyczne i prawa obywatelskie czy własność prywatna i wolny rynek.
Czy zapaliła się czerwona lampka w głowie?
Co ma wspólnego wolność wypowiedzi z cenzurą wypowiedzi przez LD?
Czemu LD jest przeciwna indywidualnym zdaniom Mirków?
Czemu LD wspiera Unijny zamordyzm, obce interesy na rzecz fikcyjnej "wspólnoty" rządzonej totalitarnie?
Na te pytania proszę sobie odpowiedzieć samemu.
Czy to jest "liberalizm"?
Ja ZNAM pewnego wielkiego liberała... z historii Polskiej.
A nazywał się...
...Tadeusz Kościuszko
Człowiek ten walczył o wyzwolenie Polski spod obcego wpływu. Tak abyśmy mogli żyć w pokoju w niezależnym państwie. Brał też udział w amerykańskiej Wojnie Secesyjnej.
I tu chcę przytoczyć pewną znamienną historię.
Podczas pobytu Kościuszki w U$A. Odwiedził go wódz Indian, Little Turtle syn matki z plemienia Mohikanów i ojca z plemienia Miami.
Jakie w tamtych czasach panowały stosunki między Indianami a białymi / czy Europejczykami... nie trudno się domyślić.
Mimo tego Kościuszko przyjął wodza ciepło. Podarował mu parę pistoletów wraz z instrukcją ich użycia
~ powiedział Kosciuszko
Prawdziwy godny liberał.
#liberalnidemokraci #bekazlewactwa #oranie #neuropa #4konserwy #europa #uniaeuropejska #polityka #historia
Jeśli nie są zainteresowani to najmocniej przepraszam.
@OliverQueen: @RatedR @Sagitarius @Cooldawg @meretz @S-Sawicka @crazy_drummero @Sagitarius @mrk79 @eterchi @Sarza01 @asterrr @Tomasz_z_Tybetu @Matvei @czerlesnie @zarowka12 @Zawsze_Jest_Pora @marekrz @TomaszFutbalista
Komentarz usunięty przez moderatora
Nie ma co się nimi przejmować, mają standardowy neuropejski zasięg 25-70 plusików na Mirko w zależności od stopnia mobilizacji. To już nie jest pisk ani kwik, to już jest skowyt.
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
@jack-lumberjack: Lista była na szybko i na czuja :) Raczej nic stałego czego bym urzywał bo rzadko wołam konkretnych ludzi (zważywszy że mało się udzielam w #polityka ( ͡° ͜ʖ ͡°) )
@LiberalniDemokraci: do waszej wiadomosci jesli czytacie. Chyba nie liczycie ze będę tolerował wasze wpisy pod własnym postem gdy sami mnie cenzorujecie? ( ͡º ͜ʖ͡º)
Tłumaczcie się na
Bordo jestem głównie dla tego praktycznie brak tem. politycznych. Z czego jestem osobiście dumny :3
Teoretycznie mógł bym nią napieprzać jak leci i znowu bym był w top 20 rankingu ale wychodzę z założenia ze tego kału za dużo na Wypoku.
Oskarżasz @LiberalniDemokraci o cenzurę wypowiedzi
Dlaczego samemu nie tolerujesz wypowiedzi LD i wprowadzasz cenzurę usuwając tą odpowiedź?
Widocznie była trafna skoro postanowiłeś ją ocenzurować.
Powołujesz się przy tym na zasadę "oko za oko, ząb za ząb" ze Starego Testamentu
Czyżbyś nie uznawał Nowego Testamentu który mówi:
@LiberalniDemokracji: Wy na poważnie z tym gunwostowarzyszeniem czy tylko tak, żeby dotacje wpadły?
P.S Zmieńcie nazwę na PseudoliberalniD***kraci, bo wprowadzacie niezdrowe zamieszanie w nazewnictwie.
Skąd w tobie ta hipokryzja?
Jak widzisz mimo, że nie zgadzam się z twoimi zarzutami i uważam je za obraźliwe jakoś jeszcze tu siedzą. Z drugiej strony LD zablokowała mi dostęp do pisania pod ich postami. Wielcy "liberalisci" ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Tak więc znaj moją dobroć i doceń ten gest