Wpis z mikrobloga

Miał ktoś z #olsztyn robioną ekstrakcję ósemek i moze polecić jakiegoś chirurga? Najlepiej na NFZ (ʘʘ)
  • 26
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Emilka20: przy takiej ilości może będzie rabat... ja go polecam, bo wyrwał mi już w sumie 3 zęby i zawsze było praktycznie bezboleśnie. Pierwszego zęba wyrwałem na NFZ i już nigdy nie popełnie tego błędu.
  • Odpowiedz
@Emilka20: Nie wiem kogo polecić, ale wiem kogo nie polecać - babki, która ma gabinet w tym samym budynku co Hotel Warmiński. Męczyła mnie z 40 minut, mało nie połamała mi żuchwy, i jeszcze w połowie strzeliła focha, że ona nie powinna się za to zabierać i chyba to tak zostawi rozgrzebane. Ogólnie to do ekstrakcji nie powinien podchodzić żaden dentysta poniżej 90 kilogramów, bo to ciężka, fizyczna orka
  • Odpowiedz
  • 1
@kefaso: @NauczcieSiePisacPoPolsku: wlasnie chciałam napisac o Hotelu Warmińskim!! Byłam tam rok temu na NFZ jak miałam aparat na zębach, czułam sie tam traktowana jak gowno i jeszcze na koniec stwierdził (miałam tam takiego przypakowanego ziomka) ze on mi tego nie wyrwie, bo mu sie w tych ósemkach cos nie podoba. Wiec stwierdzałam, ze poczekam aż zdejmą mi ten aparat i jeszcze raz zacznę szukać.. ale widze, ze bedzie
  • Odpowiedz