Wpis z mikrobloga

#anonimowemirkowyznania
Zachowanie współczesnych kobiet nie przestaje mnie zdumiewać... Jestem ze swoją różową od dobrych kilku miesięcy, zauważyłem że na #facebook piszą do niej jacyś obcy kolesie, widziałem na ekranie powiadomień że prawią jej komplemenciki jaka to ona nie jest piękna itd. powiedziałem żeby ustawiła na fb status, że jest w związku to dadzą jej spokój, ja tak zrobiłem i podziałało. Ona mi na to, że nie ma potrzeby dzielenia się z całym światem że jest w związku xD i to mówi ktoś kto na fb spędza po 2 godziny dziennie, spójność logiki over 9000 ... wiecie co jej powiedziałem? Że skoro tak to nie powinniśmy się więcej spotykać, bo b--ń boże jeszcze ktoś nas na mieście razem zobaczy i pomyśli że jesteśmy w związku... Szkoda życia na laski, które wiecznie liczą że znajdą lepszą opcję, z taką nigdy nie stworzy się związku na całe życie.

#zwiazki #protip #takaprawda #logikarozowychpaskow

Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: sokytsinolop

Czy dobrze zrobiłem?

• Bardzo dobrze, laska jest niespójna 89.5% (1249)
  • Nie, niech piszą do niej obcy kolesie 10.5% (147)

Oddanych głosów: 1396

• 50
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@AnonimoweMirkoWyznania: i dobrze i nie dobrze. Ja tam nie mam na fb nic poustawiane, moja dziewczyna też nie. Dla mnie te 'zwiazki' na fb to trochę żenada, ale jeśli Ci bardzo zależy na tym, a rzeczywiście jest taką atencjuszką że się jara jak do niej jakieś typy wypisują to spox, niech spada ;)
  • Odpowiedz
wystarczyło jej powiedzieć, że przeszkadza Ci, ze jest atencyjną k---ą, gdyby jej na Tobie zależalo to przestałaby rozmawiać z tymi typami.

@MadIen: a czy nie zrobił tego samego tylko z godnością?
  • Odpowiedz
@AnonimoweMirkoWyznania: 2 godziny dziennie na fb to nie jest jeszcze dużo. Znam ludzi, którzy każdy swój krok, wyjazd, obiad i kupkę dziecka ogłaszają na fb ;)

Swoją drogą przeszkadza Ci, że ona ciągle siedzi na fejsiku i pisze z innymi kolesiami, ale zostawiłeś ją bo nie chciała ustawić statusu na fejsie? :D Trochę zajeżdża hipokryzją.
No i nie ma to jak statusy na fb, przecież to jest jedyne prawilne udokumentowanie
  • Odpowiedz
@1dziewczyna_szamana: typkowi chyba chodzilo o to, ze jak ustawi status na fb, to 90% samcow ktorzy do niej wypisuja da sobie spokoj, bo zobaczy ze jest w zwiazku. A ona niby chce z nim byc, ale na fb zwiazku nie ustawi bo atencja od samcow musi sie zgadzac. Rozumiem kolesia, sam mam podobna sytuacje, tylko ze ja nie posiadam fb, za to moja wybranka serca go ma i kto wie
  • Odpowiedz
Rownie dobrze mogla powiedziec tym kolesiom - ej nie piszcie do mnie, mam niebieskiego, albo jakos subtelnie. Wychodzi na to ze nie chciala sie z nimi dzielic, ze jest zajeta - i to jest dziwnie. Nie chodzi tylko o ten status.
  • Odpowiedz
wystarczyło jej powiedzieć, że przeszkadza Ci,

@MadIen: a co OP niby zrobił?

powiedziałem żeby ustawiła na fb status, że jest w związku to dadzą jej spokój, ja tak zrobiłem i podziałało.
  • Odpowiedz
@Leniek: OP strzelił focha, że loszka nie chciała ustawić sobie związku na fejsie. To strasznie dziecinne zachowanie i gdyby ktoś mi kazał zrobić coś takiego, to po prostu bym go wyśmiała. To zupełnie coś innego niż wytłumaczenie drugiej osobie, że jej zachowanie jest niewłaściwe i powinna to zmienić.
  • Odpowiedz