Aktywne Wpisy
picasssss1 +1124
Holiday park tego milionera co kazał wały rozkopać w Jeleniej górze. Abstrahując od tego dzbana to kto tam jeździ zdrowy na umyśle xD ni to hotel nie to domek na uboczu, wygląda to jak obóz koncentracyjny.
#powodz
#powodz
Kearnage +691
Zachowanie współczesnych kobiet nie przestaje mnie zdumiewać... Jestem ze swoją różową od dobrych kilku miesięcy, zauważyłem że na #facebook piszą do niej jacyś obcy kolesie, widziałem na ekranie powiadomień że prawią jej komplemenciki jaka to ona nie jest piękna itd. powiedziałem żeby ustawiła na fb status, że jest w związku to dadzą jej spokój, ja tak zrobiłem i podziałało. Ona mi na to, że nie ma potrzeby dzielenia się z całym światem że jest w związku xD i to mówi ktoś kto na fb spędza po 2 godziny dziennie, spójność logiki over 9000 ... wiecie co jej powiedziałem? Że skoro tak to nie powinniśmy się więcej spotykać, bo b--ń boże jeszcze ktoś nas na mieście razem zobaczy i pomyśli że jesteśmy w związku... Szkoda życia na laski, które wiecznie liczą że znajdą lepszą opcję, z taką nigdy nie stworzy się związku na całe życie.
#zwiazki #protip #takaprawda #logikarozowychpaskow
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: sokytsinolop
Czy dobrze zrobiłem?
@AnonimoweMirkoWyznania: xD
Nie ma ustawionego statusu bo jara ją, że piszą do niej inni faceci.
wystarczyło jej powiedzieć, że przeszkadza Ci, ze jest atencyjną k---ą, gdyby jej na Tobie zależalo to przestałaby rozmawiać z tymi typami.
@MadIen: a czy nie zrobił tego samego tylko z godnością?
Swoją drogą przeszkadza Ci, że ona ciągle siedzi na fejsiku i pisze z innymi kolesiami, ale zostawiłeś ją bo nie chciała ustawić statusu na fejsie? :D Trochę zajeżdża hipokryzją.
No i nie ma to jak statusy na fb, przecież to jest jedyne prawilne udokumentowanie
@MadIen: skoro nie załapała to i dobrze że zerwał bo może teraz znajdzie bystrzejszą dziewczynę...
@MadIen: a co OP niby zrobił?