Wpis z mikrobloga

Zachęcony wpisem kolegi @kotletowsky
https://www.wykop.pl/wpis/24270231/ej-mireczki-o-co-chodzi-z-tymi-porzuconymi-samocho/
W poniedziałek idę wyrejestrować swoje auto tak na kilka dni żeby nie płacic OC i podatku.Postawie je sobie na trawniku przed moim domem i będe patrzał jak Polaczki myślą że je porzuciłem ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)

Jak tam niewolnicy, w polszy tez tak możecie zrobić? ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)

#niemcy vs #polska #motoryzacja
  • 7
mogę w każdej chwili wrzucić na czarną i mieć spokój.

@WatchYourBack: Zrobisz to co uważasz za słuszne.

- Możesz konkretnie,logicznie odpowiedzieć i wyprowadzić mnie z błędu
-Możesz tupnąć nózka,zamknac oczy i dac na czarną ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
@Konwerter:

Foto albo nie pisz w ogóle.

Zrób zdjęcie wymeldowanego samochodu(żeby było widać zerwaną naklejka z tablic). Chcę to zobaczyć.
A i jeszcze zdjęcie dowodu rejestracyjnego żebyśmy wiedzieli że to twoje auto.

A co do wątku z porzuconymi samochodami. Sam widziałem kilka "porzuconych" bez tablic, do odholowania ale one stały na drodze publicznej. Może @kotletowsky widział to auto na ulicy własnie. A ty już musiałeś "wykazać".

oszołom z 3 świata np.Ty
co jest z Tobą? Czasem napiszesz coś mega w porządku ale czasem

@oskar_15: Konwerter zmienny jest ;) Lubię jak się coś dzieje,lubię wywoływać ból dupska ( ͡° ͜ʖ ͡°) Testo ze mnie marny ale cały czas staram się dorównać ideałowi.

robisz z siebie antypolską świnię i volksdeutsch-a

Za dużo tłumaczenia,nie chce mi sie tyle pisać. Na pewno jestem przeciwko #!$%@? polskiej mentalności oraz mnóstwa innych polaczkowatych zachowań.Wiem