Aktywne Wpisy

Zopyross +361
Nie ma bardziej odpychającej rzeczy u kobiety, niż tatuaż. Szpeci je niezależnie od wzoru, miejsca czy kolorystyki. Nie chce się z taką samicą mieć jakiegokolwiek kontaktu, ja na takie to nawet nie patrzę na ulicy, a zauważyłem, że dzisiaj podziarana to jest zarówno fizjoterapeutka, recepcjonistka czy sprzedawca w sklepie. Fuj
#blackpill #bekazrozowychpaskow
#blackpill #bekazrozowychpaskow

Zakala_Wadowic +106
Muszę pociąć drewno krajzegą. Walnąłem sobie małpkię na odwagę, bo od zawsze się tego ustrojstwa boję.
#praca #robotkireczne
#praca #robotkireczne
źródło: 1000000925
Pobierz

https://www.wykop.pl/wpis/24270231/ej-mireczki-o-co-chodzi-z-tymi-porzuconymi-samocho/
W poniedziałek idę wyrejestrować swoje auto tak na kilka dni żeby nie płacic OC i podatku.Postawie je sobie na trawniku przed moim domem i będe patrzał jak Polaczki myślą że je porzuciłem ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
Jak tam niewolnicy, w polszy tez tak możecie zrobić? ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
#niemcy vs #polska #motoryzacja
RiGCzu nie stwierdzono.
@WatchYourBack: Kompleksów nie mam tylko logikę. Jeżeli śmiesz twierdzić inaczej to prosze o riposte na te moje 8
wpisów.
@WatchYourBack: Zrobisz to co uważasz za słuszne.
- Możesz konkretnie,logicznie odpowiedzieć i wyprowadzić mnie z błędu
-Możesz tupnąć nózka,zamknac oczy i dac na czarną ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
Zrób zdjęcie wymeldowanego samochodu(żeby było widać zerwaną naklejka z tablic). Chcę to zobaczyć.
A i jeszcze zdjęcie dowodu rejestracyjnego żebyśmy wiedzieli że to twoje