Aktywne Wpisy

lololokoo +4
#rozowepaski zniżam się do tego poziomu, ale zapytam tutaj ( ͡° ͜ʖ ͡°) moja przyjaciółka, która jest w związku od kilku lat i zdradza swojego faceta jest na mnie wściekła, bo kilka dni temu poznałyśmy kumpla jej faceta, któremu się spodobałam. Dodam, że on spodobał się mojej przyjaciółce, ale to były żarty, że "mogłaby go w nocy odwiedzić". Na początku jakoś nie zwrócił mojej uwagi, ale sama nakręcała

Marco_Pollo +15

https://www.wykop.pl/wpis/24270231/ej-mireczki-o-co-chodzi-z-tymi-porzuconymi-samocho/
W poniedziałek idę wyrejestrować swoje auto tak na kilka dni żeby nie płacic OC i podatku.Postawie je sobie na trawniku przed moim domem i będe patrzał jak Polaczki myślą że je porzuciłem ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
Jak tam niewolnicy, w polszy tez tak możecie zrobić? ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
#niemcy vs #polska #motoryzacja
RiGCzu nie stwierdzono.
@WatchYourBack: Kompleksów nie mam tylko logikę. Jeżeli śmiesz twierdzić inaczej to prosze o riposte na te moje 8
wpisów.
@WatchYourBack: Zrobisz to co uważasz za słuszne.
- Możesz konkretnie,logicznie odpowiedzieć i wyprowadzić mnie z błędu
-Możesz tupnąć nózka,zamknac oczy i dac na czarną ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
Zrób zdjęcie wymeldowanego samochodu(żeby było widać zerwaną naklejka z tablic). Chcę to zobaczyć.
A i jeszcze zdjęcie dowodu rejestracyjnego żebyśmy wiedzieli że to twoje auto.
A co do wątku z porzuconymi samochodami. Sam widziałem kilka "porzuconych" bez tablic, do odholowania ale one stały na drodze publicznej. Może @kotletowsky widział to auto na ulicy własnie. A ty już musiałeś "wykazać".
@oskar_15: Konwerter zmienny jest ;) Lubię jak się coś dzieje,lubię wywoływać ból dupska ( ͡° ͜ʖ ͡°) Testo ze mnie marny ale cały czas staram się dorównać ideałowi.
Za dużo tłumaczenia,nie chce mi sie tyle pisać. Na pewno jestem przeciwko #!$%@? polskiej mentalności oraz mnóstwa innych polaczkowatych zachowań.Wiem